مقاله اثر عصاره سیر بر رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر عصاره سیر بر رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر عصاره سیر بر رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره سیر بر رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر عصاره سیر بر رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه کفال ماهی (Mugil cephalus) :
تعداد صفحات :۱۸
در این تحقیق، اثر عصاره سیر بر شاخصهای رشد (افزایش وزن بدن، نرخ رشد ویژه، فاکتور وضعیت، طول نهایی و وزن نهایی)، تغذیه (ضریب تبدیل غذا، راندمان مصرف پروتئین و راندمان تولید پروتئین) و ترکیب بدن (میزان پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر) در لارو کفالماهیان در ۴ تیمار مختلف (سه تکرار در هر تیمار) به مدت ۳۰ روز بررسی شد. به این منظور، لارو کفالماهیان با میانگین وزنی g 01/0±45/0 با جیره غذایی حاوی ۵/۰، ۱ و ۳ درصد عصاره سیر تغذیه شدند و تیمار شاهد با جیره غذایی فاقد عصاره سیر تغذیه شد. نتایج نشان داد که در پایان آزمایش، بالاترین وزن نهایی g 05/0±78/0، طول نهایی cm 14/0±04/4، بیشترین میزان افزایش وزن % ۱۹/۱۷±13/85، نرخ رشد ویژه % ۳۱/۰±93/1، بالاترین نرخ تولید پروتئین % ۵۸/۶۷±05/415، کمترین میزان چربی لاشه % ۰۱/۰±37/3 و بیشترین میزان پروتئین لاشه % ۰۳/۰±99/20 در تیمار حاوی ۳ درصد عصاره سیر مشاهده شد که با تیمار شاهد تفاوت معنیداری داشت (۰۵/۰>P). در مجموع، بر اساس نتایج این تحقیق، افزودن ۳ درصد عصاره سیر به جیره غذایی لارو کفالماهیان به منظور بهبود شاخصهای رشد، تغذیه و کیفیت لاشه در این ماهیان پیشنهاد میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.