مقاله بررسی آثار تقسیط و مقادیر مختلف کود اوره در کودآبیاری جویچه‌ای بر عملکرد و برخی صفات کمّی و کیفی نیشکر رقم CP69-1062


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی آثار تقسیط و مقادیر مختلف کود اوره در کودآبیاری جویچه‌ای بر عملکرد و برخی صفات کمّی و کیفی نیشکر رقم CP69-1062 دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آثار تقسیط و مقادیر مختلف کود اوره در کودآبیاری جویچه‌ای بر عملکرد و برخی صفات کمّی و کیفی نیشکر رقم CP69-1062  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آثار تقسیط و مقادیر مختلف کود اوره در کودآبیاری جویچه‌ای بر عملکرد و برخی صفات کمّی و کیفی نیشکر رقم CP69-1062،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آثار تقسیط و مقادیر مختلف کود اوره در کودآبیاری جویچه‌ای بر عملکرد و برخی صفات کمّی و کیفی نیشکر رقم CP69-1062 :

تعداد صفحات :۱۸

در کودآبیاری کارایی مصرف کود زیاد و توصیه کودی راحت‌تر از روش سنتی و مقدار کود مصرفی به مقدار واقعی برداشت عناصر غذایی نزدیک‏تر است. به منظور بررسی اثر تعداد تقسیط و سطوح مختلف کود اوره در روش کودآبیاری جویچه‏ای نیشکر بر عملکرد و برخی صفات کمّی و کیفی نیشکر، آزمایشی به صورت کرت‏های یک بار خردشده در قالب بلوک‏های کامل تصادفی، با سه تکرار، در قطعهای ۲۵ هکتاری از مزارع کشت جدید (پلانت)، در اراضی کشت و صنعت نیشکر دهخدا، انجام شد. فاکتور اصلی تقسیط‏های کودی بود که در سه سطح (دو، سه، و چهار تقسیطی) اعمال شد. فاکتور فرعی مقدار کود مصرفی بود که در سه سطح (۱۰۰، ۸۰ و ۶۰ درصد کود مورد نیاز، به ترتیب معادل ۳۵۰، ۲۸۰، و ۲۱۰ کیلوگرم کود اوره) اعمال شد. نتایج تجزیه تیمارهای آزمایشی نشان داد تیمار دوتقسیطی و۶۰ درصد سطح کودی در همه صفات کمّی و کیفی‌ـ که شامل ارتفاع، عملکرد خالص نی، کارایی مصرف آب بر اساس نیشکر و شکر تولیدی، و کارایی مصرف کود‌ـ برتر بودند (۰۵/0p<). در تیمار دوتقسیطی مقادیر کارایی مصرف آب بر اساس نیشکر و شکر تولیدی و کارایی مصرف کود به ترتیب برابر ۴۷۴/۷ کیلوگرم بر متر مکعب، ۷۱۰/۰ کیلوگرم بر متر مکعب، و ۷/۴۳۷ کیلوگرم بر کیلوگرم بودند. همچنین، در تیمار ۶۰ درصد سطح کودی، مقادیر کارایی مصرف آب بر اساس نیشکر و شکر سفید و کارایی مصرف کود به ترتیب ۵۳۳/۶ کیلوگرم بر متر مکعب، ۶۲۸/۰کیلوگرم بر متر مکعب و ۹/۴۵۴ کیلوگرم بر کیلوگرم به ‏دست آمدند. روش ارائه‌شده برای مدیریت بهینه مصرف کود می‏تواند به کاهش میزان کود مصرفی و درنتیجه آب‌شویی کمتر نیتروژن در کشت و صنعتهای نیشکری‌ بینجامد و در نهایت سبب کاهش آلودگی آب‏های زیرزمینی و افزایش ضریب سلامت جامعه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.