مقاله آشکارسازی تغییرات اقلیمی با تحلیل آزمون گرافیکی کندال و شاخص‌های خشکسالی (مطالع? موردی: حاشی? تالاب آق‌گل همدان)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله آشکارسازی تغییرات اقلیمی با تحلیل آزمون گرافیکی کندال و شاخص‌های خشکسالی (مطالع? موردی: حاشی? تالاب آق‌گل همدان) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آشکارسازی تغییرات اقلیمی با تحلیل آزمون گرافیکی کندال و شاخص‌های خشکسالی (مطالع? موردی: حاشی? تالاب آق‌گل همدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آشکارسازی تغییرات اقلیمی با تحلیل آزمون گرافیکی کندال و شاخص‌های خشکسالی (مطالع? موردی: حاشی? تالاب آق‌گل همدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آشکارسازی تغییرات اقلیمی با تحلیل آزمون گرافیکی کندال و شاخص‌های خشکسالی (مطالع? موردی: حاشی? تالاب آق‌گل همدان) :

تعداد صفحات :۲۵

بی‌ثباتی در اقلیم تأثیرات منفی چشمگیری بر اکوسیستم‌های خشکی و دریایی می‌گذارد. آثار آن می‌‌‌تواند شامل بر هم خوردن تعادل اکوسیستم‌‌ها، تغییرات هیدرولوژیکی، افزایش استرس‌‌های دمایی، افزایش سیل، کاهش تغذی سفره‌‌های زیر‌‌زمینی، کاهش کیفی منابع آب و سایر موارد باشد. شناخت تغییرات اقلیمی می‌‌تواند با تغییر در رژیم هیدرولوژیکی، افت سطوح آب زیرزمینی، بروز خشکسالی و تغییر در شاخص‌‌های اقلیمی قابل شناسایی باشد. این مطالعه با استفاده از شاخص‌های خشکسالی (SPI، RAI و PNPI)، تحلیل روند سری زمانی و تعیین جهش‌‌ها در شاخص دما و بارش منطق آق‌‌گل به کمک آزمون گرافیکی کندال در ۳ ایستگاه سینوپتیک منطقه تحلیل شده است. نتایج، وضعیت اقلیمی منطقه را طی ۳۰ سال گذشته ناپایدار توصیف کرده به طوری که خشکسالی در سال‌‌های ۱۹۹۹، ۲۰۰۱، ۲۰۰۵ و ۲۰۰۸ تأیید شده ‌‌است. نتایج تحلیل تصاویر ماهواره‌ای نیز خشک‌شدن تالاب را تأیید می‌کند. روند معنی‌‌داری در شاخص دما، به صورت تغییرات افزایشی به دست آمد. به طوری‌‌ که پیگیری روند تغییرات شاخص دمایی، وابستگی شاخص بارش به آن را تأیید می‌کند. بنابراین، خشک‌شدن تالاب آق‌‌گل را می‌‌توان با تنش‌‌های خشکسالی و تغییرات اقلیمی مرتبط دانست، اما سطح تغییرات روی ‌‌داده علت اصلی وقوع تغییرات رژیم هیدرولوژیکی در حاشی تالاب آق‌‌گل نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.