مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار ژنوتیپ بادام پیوندشده روی پای? GF677 تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار ژنوتیپ بادام پیوندشده روی پای? GF677 تحت تنش شوری دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار ژنوتیپ بادام پیوندشده روی پای? GF677 تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار ژنوتیپ بادام پیوندشده روی پای? GF677 تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار ژنوتیپ بادام پیوندشده روی پای? GF677 تحت تنش شوری :
تعداد صفحات :۲۸
ترکیب پایه و پیوندک، خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی برگ و ریش بادام را در شرایط شوری، تحتتأثیر قرار میدهد. در این پژوهش، آثار شوری آب بر خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی برگ و ریش تعدادی از ژنوتیپها و ارقام بادام بررسی شد. ژنوتیپهای مطالعهشده شامل مامایی، نانپاریل، A200 و ۱-۲۵ پیوندشده روی پای GF677 و پای GF677 (پیوندنشده) و شوری آب آبیاری شامل ۰، ۲/۱، ۴/۲، ۶/۳ و ۸/۴ گرم در لیتر نمک بودند. نتایج نشان داد با افزایش شدت شوری، قطر پیوندک، ارتفاع پیوندک، تعداد برگ تولیدی و درصد برگهای سبز کاهش یافت و در مقابل، درصد برگهای نکروزه و ریزشیافته افزایش یافت. همچنین در تمامی ژنوتیپهای مطالعهشده، بیشترین مقدار کلر و سدیم، نسبت سدیم به پتاسیم، سدیم به کلسیم، سدیم به منیزیم، سدیم به فسفر و کمترین مقدار کلسیم، منیزیم، فسفر و مس در برگ و ریشه و کمترین غلظت آهن در ریشه، در شوری ۸/۹ دسیزیمنس بر متر، مشاهده شد. ژنوتیپ ۱-۲۵ در تمامی سطوح شوری، دارای کمترین مقدار کلر و سدیم، کمترین نسبتهای سدیم به پتاسیم، سدیم به کلسیم، سدیم به منیزیم و سدیم به فسفر بود. این ژنوتیپ، توانست در شوری ۳/۷ دسیزیمنس بر متر، از طریق افزایش پتاسیم (۱۹/۱ درصد)، مس (۵۶/۹ قسمت در میلیون)، آهن (۴۸/۲۷ قسمت در میلیون) و روی (۸۰/۶۶ قسمت در میلیون)، به مقدار بیشتری از سایر ژنوتیپهای مطالعهشده، با آثار مخرب سدیم مقابله کند. درمجموع ژنوتیپ ۱-۲۵ و رقم مامایی بهترتیب، متحملترین ژنوتیپ و حساسترین رقم به شوری تشخیص داده شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.