مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار ژنوتیپ‏ بادام پیوند‌شده روی پای? GF677 تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار ژنوتیپ‏ بادام پیوند‌شده روی پای? GF677 تحت تنش شوری دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار ژنوتیپ‏ بادام پیوند‌شده روی پای? GF677 تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار ژنوتیپ‏ بادام پیوند‌شده روی پای? GF677 تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی در چهار ژنوتیپ‏ بادام پیوند‌شده روی پای? GF677 تحت تنش شوری :

تعداد صفحات :۲۸

ترکیب پایه و پیوندک، خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی برگ و ریش‏ بادام را در شرایط شوری، تحت‌تأثیر قرار می‏دهد. در این پژوهش، آثار شوری آب بر خصوصیات رشدی و غلظت عناصر غذایی برگ و ریش‏ تعدادی از ژنوتیپ‏ها و ارقام بادام بررسی شد. ژنوتیپ‏های ‌مطالعه‌شده شامل مامایی، نان‏پاریل، A200 و ۱-۲۵ پیوند‌شده روی پای GF677 و پای GF677 (پیوند‌نشده) و شوری آب آبیاری شامل ۰، ۲/۱، ۴/۲، ۶/۳ و ۸/۴ گرم در لیتر نمک بودند. نتایج نشان داد با افزایش شدت شوری، قطر پیوندک، ارتفاع پیوندک، تعداد برگ تولیدی و درصد برگ‏های سبز کاهش یافت و در مقابل، درصد برگ‏های نکروزه و ریزش‌یافته افزایش یافت. همچنین‌ در تمامی ژنوتیپ‏های مطالعه‌شده، بیشترین مقدار کلر و سدیم، نسبت سدیم به پتاسیم، سدیم به کلسیم، سدیم به منیزیم، سدیم به فسفر و کمترین مقدار کلسیم، منیزیم، فسفر و مس در برگ‏ و ریشه و کمترین غلظت آهن در ریشه، در شوری ۸/۹ دسی‌زیمنس بر متر، مشاهده شد. ژنوتیپ ۱-۲۵ در تمامی سطوح شوری، دارای کمترین مقدار کلر و سدیم، کمترین نسبت‏های سدیم به پتاسیم، سدیم به کلسیم، سدیم به منیزیم و سدیم به فسفر بود. این ژنوتیپ، توانست در شوری ۳/۷ دسی‌زیمنس بر متر، از طریق افزایش پتاسیم (۱۹/۱ درصد)، مس (۵۶/۹ قسمت در میلیون)، آهن (۴۸/۲۷ قسمت در میلیون) و روی (۸۰/۶۶ قسمت در میلیون)، به مقدار بیشتری از سایر ژنوتیپ‏های مطالعه‌شده، با آثار مخرب سدیم مقابله کند. در‌مجموع‌ ژنوتیپ ۱-۲۵ و رقم مامایی به‌ترتیب، متحمل‏ترین ژنوتیپ و حساس‏ترین رقم به شوری تشخیص داده شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.