مقاله تدوین استراتژی توسعه طبیعت‏گردی بر‌اساس تحلیل SWOT و فرایند تحلیل شبکه‏ای (ANP) مطالعه موردی (پارک جنگلی آبیدر در شهر سنندج)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تدوین استراتژی توسعه طبیعت‏گردی بر‌اساس تحلیل SWOT و فرایند تحلیل شبکه‏ای (ANP) مطالعه موردی (پارک جنگلی آبیدر در شهر سنندج) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تدوین استراتژی توسعه طبیعت‏گردی بر‌اساس تحلیل SWOT و فرایند تحلیل شبکه‏ای (ANP) مطالعه موردی (پارک جنگلی آبیدر در شهر سنندج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدوین استراتژی توسعه طبیعت‏گردی بر‌اساس تحلیل SWOT و فرایند تحلیل شبکه‏ای (ANP) مطالعه موردی (پارک جنگلی آبیدر در شهر سنندج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تدوین استراتژی توسعه طبیعت‏گردی بر‌اساس تحلیل SWOT و فرایند تحلیل شبکه‏ای (ANP) مطالعه موردی (پارک جنگلی آبیدر در شهر سنندج) :

تعداد صفحات :۲۴

صنعت گردشگری، به‏ویژه طبیعت‏گردی، به‏منزله رویکردی جدید برای توسعه هم‌زیستی انسان و اجتماع، به‏منظور بهره‏وری اقتصادی، امروزه در توسعه مناطق جایگاه چشمگیری یافته است که توسعه آن نیازمند شناخت و آگاهی کافی از مسائل و عوامل مؤثر اقتصادی، اجتماعی، و فرهنگی هر منطقه است. پارک جنگلی آبیدر با مساحت ۱۵۵۵ هکتار در جنوب غربی شهر سنندج واقع‏ شده است که به سبب جاذبه‏های طبیعی از مزیت نسبی برخوردار است. تحقیق حاضر با هدف شناسایی عوامل داخلی (قوت‌ها و ضعف‌ها)، عوامل خارجی (فرصت‏ها و تهدیدها)، و تدوین استراتژی توسعه طبیعت‏گردی پارک جنگلی آبیدر انجام ‏گرفته ‏و بدین‌منظور از مدل تلفیقی SWOT و فرایند تحلیل شبکه‏ای (ANP) استفاده شده است. فرایند تحلیل شبکه‏ای اجازه اندازه‏گیری را در شرایطی که بین عوامل استراتژیک وابستگی وجود دارد می‏دهد. مدل شبکه‏ای ارائه‏شده در این تحقیق به‏منظور تجزیه‏وتحلیل SWOT از چهار سطح، هدف (بهترین استراتژی) در سطح اول، عوامل SWOT و زیر‌معیارهای SWOT به‌ترتیب در سطوح دوم و سوم، و آخرین سطح از گزینه‏های استراتژی تشکیل ‏شده است. جهت تعیین وزن‏های عوامل SWOT بر‌اساس روش ANP پرسش‌نامه‏ای به‏صورت مقایسه زوجی با مقیاس نه‌تایی طراحی و تکمیل شد. پس ‏از آن، داده‏های جمع‏آوری‏شده با نرم‏افزار Super Decision تجزیه‏وتحلیل و استراتژی‏های WTبه‏منزله بهترین استراتژی‏ها، برای توسعه طبیعت‏گردی منطقه مشخص شد. نتایج نشان داد که آسیب‏پذیری منطقه مطالعه‌شده (پارک جنگلی آبیدر) به لحاظ توسعه طبیعت‏گردی بالاست و همچنین توزیع و تخصیص مجدد منابع در سطح پارک جنگلی آبیدر، با توجه به محدود‌بودن فرصت‏ها و بالا‌بودن ضعف‏ها، امری الزامی است. بنابراین، در‌پایان راهکارهایی جهت توسعه طبیعت‏گردی در منطقه ارائه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.