مقاله ارزیابی خطر بوم‏ شناختی عناصر سمّی در خاک سطحی برای برخی از گروه‏ های جانوری (مطالع? موردی: استان گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی خطر بوم‏ شناختی عناصر سمّی در خاک سطحی برای برخی از گروه‏ های جانوری (مطالع? موردی: استان گلستان) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خطر بوم‏ شناختی عناصر سمّی در خاک سطحی برای برخی از گروه‏ های جانوری (مطالع? موردی: استان گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خطر بوم‏ شناختی عناصر سمّی در خاک سطحی برای برخی از گروه‏ های جانوری (مطالع? موردی: استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خطر بوم‏ شناختی عناصر سمّی در خاک سطحی برای برخی از گروه‏ های جانوری (مطالع? موردی: استان گلستان) :

تعداد صفحات :۲۶

روش‏های ارزیابی خطر بوم‏شناختی متعددی طی دهه‏های گذشته در سراسر جهان به‌منظور ارزیابی آثار آلاینده‏ها بر پذیرنده‏های مختلف مانند گونه‏های مختلف حیات ‏وحش توسعه ‏یافته‏اند‌ اما تا کنون چنین روش‏هایی به‌ندرت برای تعیین خطرهای بالقو بوم‏شناختی در ایران استفاده ‏شده‏اند. بنابراین، در این مطالعه یکی از این روش‏ها (Eco-SSLs) به‌منظور تعیین خطر بوم‏شناختی برای گروه‏های مختلف حیات ‏وحش استفاده می‏شود. به همین منظور ۲۱۶ نمونه خاک سطحی (‌عمق ۰‌ـ ۳۰ سانتی‌متر) از سطح استان گلستان در شمال ایران با توجه به نقشه‏های خاک‏شناسی، زمین‏شناسی، کاربری اراضی، و نیز توزیع منابع آلاینده شامل موقعیت معادن، صنایع، شبک جاده‏های اصلی، محل‏های دفن زباله، زمین‏های کشاورزی جمع‏آوری شد و برای تعیین غلظت کل آرسنیک، کادمیوم، مس، منگنز و روی هضم شد. کریجینگ معمولی برای تخمین غلظت فلزات استفاده شد. سپس نقشه‏های غلظت عناصر به‌منظور تهی نقش خطر بوم‏شناختی فلزات سنگین بر‌اساس روش Eco-SSLs سازمان حفاظت از محیط‏ زیست امریکا به‌منظور ارزیابی خطرهای بوم‏شناختی این فلزات برای گیاهان، بی‏مهرگان و مهره‏داران استفاده شد. نتایج نشان داد که غلظت میانگین آرسنیک، کادمیوم، مس، منگنز و روی در خاک گلستان به‌ترتیب عبارت‏اند از : ۱/۹، ۱۲/۰، ۴۲/۲۴، ۳۱/۷۰۰ و ۰۸/۸۲ میلی‏گرم بر کیلوگرم است، که بیشتر از غلظت‏های پایه در استان هستند و میانگین غلظت‏ها کمتر از سطوح بالقوه اثرگذار‌ند. در میان عناصر، منگنز و روی خطر بوم‏شناختی بیشتری نسبت به سایر عناصر داشتند. ارزیابی خطر بوم‏شناختی نشان داد که استان گلستان خطر بوم‏شناختی جدی ندارد. اگرچه نقشه‏های خطر مبتنی بر روش Eco-SSLs نشان داد که حیات ‏وحش ممکن است تا حدودی در خطر باشند، کارایی روش Eco-SSLs مورد تردید است و اگرچه این روش استاندارد علمی خوبی دارد، به نظر می‏رسد قبل از استفاده در ایران به اصلاح نیاز دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.