مقاله تأثیر تغذیه کنجاله پنبه دانه تخمیر شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی سرم خون جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تغذیه کنجاله پنبه دانه تخمیر شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی سرم خون جوجه های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تغذیه کنجاله پنبه دانه تخمیر شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی سرم خون جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تغذیه کنجاله پنبه دانه تخمیر شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی سرم خون جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تغذیه کنجاله پنبه دانه تخمیر شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی سرم خون جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۸

تأثیر تغذیه کنجاله پنبه­دانه تخمیر شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی سرم خون با استفاده از ۳۰۰ قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار، پنج تکرار و با ۱۲ پرنده در هر تکرار بررسی شد. کنجاله پنبه­دانه با کشت مخلوط مایع حاوی باسیلوس سابتیلیس، آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا به نسبت یک به ۲/۱ تخمیر شد. پس از هفت روز تخمیر، مقدار گوسیپول آزاد از ۳۳/۵۸۴ به ۶۸ میلی­گرم در کیلوگرم کنجاله کاهش یافت. تیمارهای آزمایش شامل جایگزینی صفر، ۱۰ و ۲۰ درصد کنجاله پنبه­دانه خام و یا تخمیری با کنجاله سویا در جیره غذایی بود.استفاده از کنجاله پنبه­دانه تخمیری در مقایسه با کنجاله پنبه­دانه خام در جیره سبب بهبود افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک در جوجه­های گوشتی شد (۰۵/۰>P). در ۲۱ و ۴۲ روزگی، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک در پرنده­های تغذیه شده با جیره­های حاوی ۱۰ و ۲۰ درصد کنجاله پنبه­دانه تخمیری اختلاف معنی­داری با پرنده­های تغذیه شده جیره شاهد نداشت. چربی محوطه بطنی در جوجه­هایی که با جیره حاوی کنجاله پنبه­دانه تخمیری تغذیه شدند، از سایر پرندگان کمتر بود (۰۵/۰>P). غلظت کلسترول و تری­گلیسرید سرم خون در گروه­های تغذیه شده با جیره­های حاوی کنجاله پنبه­دانه تخمیری به طور معنی­داری کمتر از سایر گروه­ها بود (۰۵/۰>P). براساس نتایج حاصل، استفاده از کنجاله پنبه­دانه تخمیری در مقایسه با کنجاله پنبه­دانه خام عملکرد و سلامت جوجه­های گوشتی را بهبود می­بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.