مقاله بررسی توسعهیافتگی و ویژگیهای هیدرودینامیکی سامانههای کارستی با استفاده از تجزیه و تحلیل منحنی فرود هیدروگراف (مورد مطالعه: آبخوانهای کارستی حوض? رودخان? الوند)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی توسعهیافتگی و ویژگیهای هیدرودینامیکی سامانههای کارستی با استفاده از تجزیه و تحلیل منحنی فرود هیدروگراف (مورد مطالعه: آبخوانهای کارستی حوض? رودخان? الوند) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی توسعهیافتگی و ویژگیهای هیدرودینامیکی سامانههای کارستی با استفاده از تجزیه و تحلیل منحنی فرود هیدروگراف (مورد مطالعه: آبخوانهای کارستی حوض? رودخان? الوند) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توسعهیافتگی و ویژگیهای هیدرودینامیکی سامانههای کارستی با استفاده از تجزیه و تحلیل منحنی فرود هیدروگراف (مورد مطالعه: آبخوانهای کارستی حوض? رودخان? الوند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی توسعهیافتگی و ویژگیهای هیدرودینامیکی سامانههای کارستی با استفاده از تجزیه و تحلیل منحنی فرود هیدروگراف (مورد مطالعه: آبخوانهای کارستی حوض? رودخان? الوند) :
تعداد صفحات :۲۴
حوضه کارستی رودخانه الوند در غرب استان کرمانشاه بهعلت فراهم بودن شرایط مساعد کارستزایی، دارای آبخوانهای کارستی متعددی است. این آبخوانها نقش حیاتی در استمرار و شکلگیری مدنیت در منطقه داشته، منبع اصلی تأمین آب جوامع انسانی است. هدف از این پژوهش ارزیابی و تعیین درجه توسعه کارست آبخوانهای کارستی حوضه الوند استفاده از طریق تجزیه و تحلیل منحنی فرود هیدروگراف چشمههای کارستی است. در این پژوهش، پس از تعیین محدوده آبخوانها، ویژگیهای ژئومورفولوژی کارست سطحی و زمینشناسی آنها بررسی شد و در ادامه منحنی فرود هیدروگراف پنج چشمه ارزیابی و درجه توسعه کارست آبخوانها تعیین شد. نتایج حاکی از آن است که آبخوانهای ریجاب و ماراب با درجه توسعه کارست ۵/۵، توسعهیافتهترین آبخوانهای حوضهاند و دارای دو زیررژیم خطی و یک زیررژیم آشفتهاند. آبخوانهای گلین، گلودره و سرابگرم دارای درجه توسعه کارست ۷/۳، ۷/۳ و ۷/۲ هستند و دو زیررژیم خطی دارند. درجه توسعه کارست و ویژگیهای هیدرودینامیکی آبخوانها تحت تأثیر تفاوتهای محلی در عوامل مؤثر بر توسعه کارست و ژئومورفولوژی کارست متفاوت است. سه عامل ژئوموفولوژی کارست سطحی، فیزیوگرافی حوضههای تغذیهکننده آبخوانها و ارتفاع، بهترتیب بیشترین اثر را بر ویژگیهای هیدرودینامیکی و درجه توسعه کارست آبخوانهای حوضه الوند دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.