مقاله تأثیر حرارت دهی کنترل شده آغوز بر جذب ایمونوگلوبولین ها، عملکرد و برخی شاخص های سلامتی در گوساله


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر حرارت دهی کنترل شده آغوز بر جذب ایمونوگلوبولین ها، عملکرد و برخی شاخص های سلامتی در گوساله دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر حرارت دهی کنترل شده آغوز بر جذب ایمونوگلوبولین ها، عملکرد و برخی شاخص های سلامتی در گوساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر حرارت دهی کنترل شده آغوز بر جذب ایمونوگلوبولین ها، عملکرد و برخی شاخص های سلامتی در گوساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر حرارت دهی کنترل شده آغوز بر جذب ایمونوگلوبولین ها، عملکرد و برخی شاخص های سلامتی در گوساله :

تعداد صفحات :۱۳

زمینه مطالعه: ایمنی و سلامت گوساله تازه متولد شده به میزان دریافت ایمونوگلوبولین‌ها از آغوز بستگی دارد که تیماردهی آغوز ممکن در افزایش جذب آنها مؤثر باشد. هدف: در این پژوهش اثر حرارت‌دهی کنترل شده آغوز و افزودن آنتی‌بیوتیک به آن بر جذب ایمونوگلوبولین‌ها و شاخص‌های سلامتی و عملکرد گوساله بررسی گردید. روش کار: مخزن آغوز از گاوهای چندشکم زایش تهیه و پس از اعمال تیمارها منجمد گردید. تغذیه آغوز بلافاصله بعد از تولد گوساله‌ها آغاز و روزانه در سه نوبت به مدت دو روز انجام شد‌‌. دوازده گوساله نر هلشتاین در سه گروه با آغوز تغذیه شدند که شامل: ۱) آغوز خام (شاهد)، ۲) آغوز حرارت‌داده شده و ۳) آغوز دارای اکسی‌تترأسایکلین بود که در قالب طرح کاملاًً تصادفی اعمال گردید‌‌. مصرف آغوز، شیر و خوراک آغازین به صورت روزانه اندازه‌گیری شد‌‌. خونگیری در روزهای صفر، ۷، ۱۴، ۲۱ و ۲۸ از ورید وداج انجام گرفت. نمره سلامتی و روانی مدفوع به صورت روزانه تعیین گردید. نتـایـج: نتایج نشان داد حرارت‌دهی آغوز باعث افزایش معنی‌دار غلظت ایمونوگلوبولین‌ها خون و بازده ظاهری جذب آنها شد (۰۱/۰>p). به طور میانگین، حرارت‌دهی آغوز باعث افزایش ۲۴ درصدی در غلظت ایمونوگلوبوبین‌ها و افزایش ۱۵ درصدی در بازده جذب ظاهری آنها نسبت به گروه شاهد و با شدت کمتر نسبت به گروه آنتی‌بیوتیک شد. تفاوت معنی‌دار بین گروه‌های تیماری در افزایش وزن، زمان و وزن از شیرگیری، زمان شروع و میزان مصرف خوراک آغازین مشاهده نشد. ضریب تبدیل غذایی تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. تفاوت معنی‌دار بین گروه‌های تیماری در شمارش افتراقی سلول‌های خون مشاهده نشد‌‌. نمره مدفوع بین گروه‌ها تفاوتی معنی‌دار نداشت ولی امتیاز سلامت با مصرف آغوز حرارت‌دیده افزایش و میزان وقوع اسهال کاهش یافت (۰۵/۰>p). نتیجـه‌گیـری نهایی: نتایج این تحقیق نشان داد که حرارت‌دهی کنترل شده آغوز روشی مؤثر و کاربردی برای افزایش جذب ایمونوگلوبولین‌های آغوز و کاهش وقوع اسهال در گوساله می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.