مقاله تأثیر محلولپاشی اسید جیبرلیک و حلقهبرداری در بهبود صفات کمی و کیفی انگور بیدانه ‘یاقوتی’
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر محلولپاشی اسید جیبرلیک و حلقهبرداری در بهبود صفات کمی و کیفی انگور بیدانه ‘یاقوتی’ دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر محلولپاشی اسید جیبرلیک و حلقهبرداری در بهبود صفات کمی و کیفی انگور بیدانه ‘یاقوتی’ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر محلولپاشی اسید جیبرلیک و حلقهبرداری در بهبود صفات کمی و کیفی انگور بیدانه ‘یاقوتی’،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر محلولپاشی اسید جیبرلیک و حلقهبرداری در بهبود صفات کمی و کیفی انگور بیدانه ‘یاقوتی’ :
تعداد صفحات :۲۲
در این پژوهش، بهمنظور بهبود صفات کمی و کیفی انگور بیدانه ’یاقوتی‘، محلولپاشی اسید جیبرلیک در چهار غلظت صفر (شاهد)، ۱۵، ۲۵ و ۴۰ میلیگرم در لیتر در سه مرحله و عملیات حلقهبرداری همزمان با محلولپاشی مرحل سوم در قاعد شاخههای بارور بوتهها در چهار تکرار انجام گرفت. تیمار اسید جیبرلیک بهطور معناداری موجب افزایش طول خوشه در مقایسه با شاهد شد، بهطوری که طول محور خوشه، ۱۴ روز پس از محلولپاشی در نمون شاهد در حدود ۴۶/۱۳ سانتیمتر بود، ولی در غلظتهای ۱۵، ۲۵ و ۴۰ میلیگرم در لیتر اسید جیبرلیک بهترتیب ۸۷/۱۷، ۷۳/۱۹ و ۹۵/۲۳ سانتیمتر بهدست آمد. محلولپاشی اسید جیبرلیک و حلقهبرداری سبب افزایش وزن حبه و خوشه شد، بهطوری که حداکثر وزن حبه (۴۲/۱ گرم) و خوشه (۷/۴۸۳ گرم) در برهمکنش بین غلظت ۴۰ میلیگرم اسید جیبرلیک و حلقهبرداری بهدست آمد. همچنین عمل حلقهبرداری در مقایسه با شاهد بهطور معناداری به افزایش طول و عرض حبه منجر شد، اما در برخی از شاخصهای مورد بررسی معنادار نبود. کاربرد اسید جیبرلیک و عملیات حلقهبرداری سبب افزایش نسبت قند به اسید شد و تفاوت معناداری با نمون شاهد داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.