مقاله بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیهای برگ خرما با روشهای تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیهای برگ خرما با روشهای تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیهای برگ خرما با روشهای تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیهای برگ خرما با روشهای تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر فرآوری با آهک بر ارزش تغذیهای برگ خرما با روشهای تولید گاز و میکروسکوپ الکترونی روبشی :
تعداد صفحات :۲۶
برگ خرما در یک آزمایش فاکتوریل (۳ × 3) با دماهای ۴۰، ۸۰ و ۱۰۰ درجه سانتیگراد و زمانهای ۸۰، ۱۶۰ و ۲۴۰ دقیقه در قالب طرح کاملاً تصادفی در رآکتور فرآوریکننده با استفاده از آهک فرآوری شد. فراسنجههای تخمیر با استفاده از روش تولید گاز بررسی شد. فرآوری سبب کاهش میزان لیگنین از ۰/۱۳ درصد در برگ خام به ۶ درصد در تیمار ۱۰۰ درجه سانتیگراد برای ۲۴۰ دقیقه گردید (۰۱/0P<). افزایش دما و زمان فرآوری، سبب کاهش درصد خاکستر شد (۰۱/0P<). میزان درصد کلسیم برگ از ۵۸/۰ قبل از فرآوری به ۹۴/۰ درصد در برگ فرآوری شده در دمای ۴۰ درجه سانتیگراد برای ۸۰ دقیقه افزایش یافت (۰۱/0P<). اثر متقابل دما و زمان بر دیواره سلولی، اتلاف ماده خشک، قابلیت تولید گاز از بخش قابل تخمیر و تولید گاز معنیدار بود (۰۱/0P<). تولید گاز در پایان ۷۲ ساعت انکوباسیون برگ خام ۲/۷۶ میلیلیتر به ازای گرم ماده خشک بود و با فرآوری در ۱۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۴۰ دقیقه به ۸/۱۸۹ میلیلیتر به ازای گرم ماده خشک افزایش یافت. با افزایش شدت فرآوری قابلیت هضم ماده آلی از ۵/۲۶ درصد در تیمار ۴۰ درجه سانتیگراد برای ۸۰ دقیقه به ۴/۳۶ درصد در تیمار ۱۰۰ درجه سانتیگراد برای ۲۴۰ دقیقه افزایش یافت (۰۱/0P<). آزمایش با میکروسکوپ الکترونی نشان داد که حفرات در برگ فرآوری شده نسبت به برگ خام افزایش یافته است. نتایج نشان داد که با فرآوری مرطوب با آهک همراه با حرارت، میزان لیگنین کاهش یافته و قابلیت هضم آزمایشگاهی برگ خرما افزایش مییابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.