مقاله بهسازی محیطی و ارتقای کیفیت فضایی مناطق فرسود? شهری در چارچوب توسع? پایدار از طریق تداخل بر اونفیلدها در سیستم زیرساخت‌های سبز (نمون? موردی: منطق? ۱۲ تهران)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهسازی محیطی و ارتقای کیفیت فضایی مناطق فرسود? شهری در چارچوب توسع? پایدار از طریق تداخل بر اونفیلدها در سیستم زیرساخت‌های سبز (نمون? موردی: منطق? ۱۲ تهران) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهسازی محیطی و ارتقای کیفیت فضایی مناطق فرسود? شهری در چارچوب توسع? پایدار از طریق تداخل بر اونفیلدها در سیستم زیرساخت‌های سبز (نمون? موردی: منطق? ۱۲ تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهسازی محیطی و ارتقای کیفیت فضایی مناطق فرسود? شهری در چارچوب توسع? پایدار از طریق تداخل بر اونفیلدها در سیستم زیرساخت‌های سبز (نمون? موردی: منطق? ۱۲ تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهسازی محیطی و ارتقای کیفیت فضایی مناطق فرسود? شهری در چارچوب توسع? پایدار از طریق تداخل بر اونفیلدها در سیستم زیرساخت‌های سبز (نمون? موردی: منطق? ۱۲ تهران) :

تعداد صفحات :۲۴

فرسودگی بافت در نواحی مرکزی شهرها از مهم‌ترین مسائل پیش‌روی تداوم حیات شهری است. مهاجرت و جایگزینی ساکنان، تغییر کاربری و ایجاد فعالیت‌های ناسازگار با سازمان فضایی کالبدی بافت قدیم، به افت کیفیت زندگی و تغییر شکل این بافت‌ها منجر می‌شود. امروزه بافت‌های فرسوده با مشکلات ساختاری و اکولوژیکی گوناگون نظیر آلودگی هوا، مشکلات ترافیکی، کمبود فضاهای باز برای زندگی اجتماعی، فقدان فضاهای سبز کافی برای ایجاد شرایط مطلوب و تعادل محیطی، خردشدن لکه‌های فضاهای سبز و افزایش زمین‌های متروکه و بایر مواجه‌اند. محققان راه‌حل آن را در تغییر نگرش برنامه‌ریزان برای بازسازی و بازگرداندن فضاهای بایر به شریان حیات شهری از طریق رویکرد سیستماتیک پیوسته در قالب ایجاد یا تقویت زیرساخت‌های سبز شهری می‌دانند. در این پژوهش با شناسایی و طبقه‌بندی اراضی بایر، الگوی مناسب از شبک فضاهای سبز و باز در یک سیستم اکولوژیکی به هم پیوسته در منطق مرکزی تهران ارائه شد. کاربست مدل کشش (Gravity Model) و روش روی‌هم‌گذاری لایه‌های اطلاعاتی موجود و مقایس ارزش اکولوژیک خیابان‌ها نشان می‌دهد که مدل کشش حلقه‌ای مناسب‌ترین گزینه برای انطباق با شرایط بافت فرسود منطق ۱۲ در مرکز تهران است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.