مقاله اثر دما و زمان ماندگاری در تیمار روغنگرمایی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی چوب نراد (Abies sp.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر دما و زمان ماندگاری در تیمار روغنگرمایی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی چوب نراد (Abies sp.) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر دما و زمان ماندگاری در تیمار روغنگرمایی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی چوب نراد (Abies sp.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دما و زمان ماندگاری در تیمار روغنگرمایی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی چوب نراد (Abies sp.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر دما و زمان ماندگاری در تیمار روغنگرمایی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی چوب نراد (Abies sp.) :
تعداد صفحات :۲۲
در این پژوهش تأثیر دما و زمان ماندگاری در تیمار روغنگرمایی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی چوب نراد بررسی شد. نمونههایی به ابعاد ۲۰×20×250 میلیمتر (مماسی×شعاعی×طولی) از چوب نراد تهیه و در دماهای ۲۰۰ و ۲۳۰ درجه سانتیگراد و زمانهای ماندگاری یک، سه و پنج ساعت در روغن سویا تیمار شدند. برای ارزیابی تغییر وزن و ابعاد نمونهها، وزن و ابعاد آنها پیش و پس از تیمار تعیین شد. سپس، نمونهها به مدت دو هفته در شرایط کلیمای آزمایشگاه نگهداری شدند. خمش استاتیک، جذب آب و واکشیدگی، دانسیته خشک، و مقاومت به ضربه (بدون فاق) بر نمونههای آزمون بررسی شد. نتایج نشان داد تیمار روغنگرمایی اثری معنادار بر دانسیته نمونهها ندارد؛ اما ابعاد و وزن نمونهها به طور معناداری کاهش پیدا میکنند. میزان کاهش ابعاد در جهت مماسی بیشتر از جهت شعاعی بود. این نشان میدهد چوب در این جهت دچار فروریزش ساختاری یا کلاپس میشود. همچنین نتایج حاکی از کاهش میزان جذب آب و رطوبت و واکشیدگی نمونهها پس از تیمار بود. آزمون خمش استاتیک نیز نشان داد تیمار روغنگرمایی باعث کاهش مدول الاستیسیته و مدول گسیختگی میشود. در آزمون مقاومت به ضربه تفاوت معناداری مشاهده نشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.