مقاله اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی :

تعداد صفحات :۱۷

تأثیر پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری، و فاکتورهای خونی جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۲۰۰ قطعه جوج گوشتی نر یک‏روزه سوی رأس با پنج تیمار و چهار تکرار بررسی شد. تیمارها شامل: ۱. جیر پایه بدون ماد افزودنی، ۲. جیر پایه + ۵/۰ درصد نعناع‌فلفلی، ۳. جیر پایه + یک‌درصد نعناع‌فلفلی، ۴. جیر پایه + ۲/۰درصد بادرنجبویه، و ۵. جیر پایه + ۴/۰درصد بادرنجبویه بودند. جوجه‏ها تا ۲۵روزگی با جیر یکسان تغذیه شدند. از ۲۵روزگی جوجه‏ها روزانه هشتساعت در دمای ۲ ± 34 درج سانتی‏گراد قرار گرفتند. اثر سطوح پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه بر مصرف خوراک معنی‌دار نبود، اما پرندگانی که جیره‏های حاوی این دو ترکیب را مصرف کردند، افزایش وزن روزان بیشتر و ضریب تبدیل کمتری داشتند (۰۵/۰>P). بیشترین افزایش وزن روزانه و بهترین ضریب تبدیل در جوجه‏های تغذیه‌شده با یک‌درصد نعناع‌فلفلی مشاهده شد. قابلیت هضم ظاهری ماد خشک و چربی تحت‌تأثیر تیمارها قرار نگرفت، اما قابلیت هضم پروتئین در پرندگان تغذیه‌شده با یک‌درصد نعناع‌فلفلی بیشتر از پرندگان گروه شاهد بود (۰۵/۰>P). صفات بیوشیمیایی خون تحت‌تأثیر سطوح گوناگون پودر نعناع‌فلفلی و بادرنجبویه قرار نگرفت. براساس نتایج حاصل، مصرف پودر نعناع‌فلفلی به میزان یک‌درصد جیره در شرایط تنش گرمایی، قابلیت هضم پروتئین را افزایش می‌دهد و عملکرد رشد جوجه‏های گوشتی را بهبود می بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.