مقاله اثر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی :
تعداد صفحات :۱۷
تأثیر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری، و فاکتورهای خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۲۰۰ قطعه جوج گوشتی نر یکروزه سوی رأس با پنج تیمار و چهار تکرار بررسی شد. تیمارها شامل: ۱. جیر پایه بدون ماد افزودنی، ۲. جیر پایه + ۵/۰ درصد نعناعفلفلی، ۳. جیر پایه + یکدرصد نعناعفلفلی، ۴. جیر پایه + ۲/۰درصد بادرنجبویه، و ۵. جیر پایه + ۴/۰درصد بادرنجبویه بودند. جوجهها تا ۲۵روزگی با جیر یکسان تغذیه شدند. از ۲۵روزگی جوجهها روزانه هشتساعت در دمای ۲ ± 34 درج سانتیگراد قرار گرفتند. اثر سطوح پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر مصرف خوراک معنیدار نبود، اما پرندگانی که جیرههای حاوی این دو ترکیب را مصرف کردند، افزایش وزن روزان بیشتر و ضریب تبدیل کمتری داشتند (۰۵/۰>P). بیشترین افزایش وزن روزانه و بهترین ضریب تبدیل در جوجههای تغذیهشده با یکدرصد نعناعفلفلی مشاهده شد. قابلیت هضم ظاهری ماد خشک و چربی تحتتأثیر تیمارها قرار نگرفت، اما قابلیت هضم پروتئین در پرندگان تغذیهشده با یکدرصد نعناعفلفلی بیشتر از پرندگان گروه شاهد بود (۰۵/۰>P). صفات بیوشیمیایی خون تحتتأثیر سطوح گوناگون پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه قرار نگرفت. براساس نتایج حاصل، مصرف پودر نعناعفلفلی به میزان یکدرصد جیره در شرایط تنش گرمایی، قابلیت هضم پروتئین را افزایش میدهد و عملکرد رشد جوجههای گوشتی را بهبود می بخشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.