مقاله اثر جفت‌گیری و پارازیتیسم قبلی بر واکنش تابعی Trissolcus djadetshkoe (Hym.: Scelionidae) پارازیتویید تخم سن گندم


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر جفت‌گیری و پارازیتیسم قبلی بر واکنش تابعی Trissolcus djadetshkoe (Hym.: Scelionidae) پارازیتویید تخم سن گندم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر جفت‌گیری و پارازیتیسم قبلی بر واکنش تابعی Trissolcus djadetshkoe (Hym.: Scelionidae) پارازیتویید تخم سن گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر جفت‌گیری و پارازیتیسم قبلی بر واکنش تابعی Trissolcus djadetshkoe (Hym.: Scelionidae) پارازیتویید تخم سن گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر جفت‌گیری و پارازیتیسم قبلی بر واکنش تابعی Trissolcus djadetshkoe (Hym.: Scelionidae) پارازیتویید تخم سن گندم :

تعداد صفحات :۱۶

در این بررسی اثر تجرب قبلی پارازیتیسم و آمیزش با نر در زنبور Trissolcus djadetshkoe Rjachowsky (Hym. Scelionidae) پارازیتویید تخم سن گندم در قالب واکنش تابعی بررسی شد. تراکم‌های ۲، ۴، ۷، ۱۴، ۲۸ و ۵۶ تخم میزبان در ۲۰، ۲۰، ۱۵، ۱۵، ۱۰ و ۱۰ تکرار به‌مدت ۲۴ ساعت درون لوله‌های آزمایش ۱۰ × 5/1 سانتی‌متر به تک ماده‌های با تجربه‌های مختلف ارائه شد. در دو آزمایش مختلف، ماده‌های تلقیح‌شده با ماده‌های باکره و ماده‌های با تجرب پارازیتیسم قبلی با ماده‌های بی‌تجربه مقایسه شدند. هم آزمایش‌ها در اتاقک رشدی با دمای C º1± 26، رطوبت نسبی ۱۰± 50% و دور نوری ۱۶ ساعت روشنایی در شبانه‌روز انجام گرفت. واکنش هم پارازیتوییدها از نوع سوم بود. ماده‌های باتجربه در هم تراکم‌ها پارازیتیسم کمتری نشان دادند. بیشین نرخ حمل برآورد‌شد ماده‌های باتجربه ۱۴ و ماده‌های بی‌تجربه ۳۴ عدد بود. به نظر می‌رسد تلاش تولید مثلی قبلی ماده‌های گروه اول موجب تخلی انرژی تولید مثلی بعدی آنها شده است. تفاوت ملایم‌تری بین ماده‌های باکره و بارور نیز دیده شد (۲۵ در برابر ۱۷). این تفاوت احتمالاً به هزین کمتر تولید فرزندان نر در ماده‌های باکره بر می‌گردد. احتمالاً تغییر در انتخاب جنسیت برای ماده هزینه‌ساز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.