مقاله تأثیر لکتین استخراج‌شده از قارچ Sclerotinia sclerotiorum بر مرگ‌ومیر و پارامترهای فیزیولوژیک لاروهای پروان? سفیده بزرگ کلم، Pieris brassicae (Lepidoptera: Pieridae)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر لکتین استخراج‌شده از قارچ Sclerotinia sclerotiorum بر مرگ‌ومیر و پارامترهای فیزیولوژیک لاروهای پروان? سفیده بزرگ کلم، Pieris brassicae (Lepidoptera: Pieridae) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر لکتین استخراج‌شده از قارچ Sclerotinia sclerotiorum بر مرگ‌ومیر و پارامترهای فیزیولوژیک لاروهای پروان? سفیده بزرگ کلم، Pieris brassicae (Lepidoptera: Pieridae)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر لکتین استخراج‌شده از قارچ Sclerotinia sclerotiorum بر مرگ‌ومیر و پارامترهای فیزیولوژیک لاروهای پروان? سفیده بزرگ کلم، Pieris brassicae (Lepidoptera: Pieridae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر لکتین استخراج‌شده از قارچ Sclerotinia sclerotiorum بر مرگ‌ومیر و پارامترهای فیزیولوژیک لاروهای پروان? سفیده بزرگ کلم، Pieris brassicae (Lepidoptera: Pieridae) :

تعداد صفحات :۲۵

در این پژوهش، لکتین استخراج‌شده از قارچ بیمارگر گیاهی Sclerotinia sclerotiorum، به رژیم غذایی لاروهای سن سوم پروان سفیده بزرگ اضافه گردید و پس از ۵ روز تأثیر آن بر مرگ‌ومیر، تغذیه و متابولیسم حد واسط آنها بررسی شد. غلظت‌های ۵/۰، ۱ و ۲ میلی‌گرم بر میلی‌لیتر لکتین مذکور به مرگ‌ومیر ۲۰ تا ۶۶ درصدی در لاروهای تیمارشده منجر شد. شاخص‌های تغذی لاروهای تیمارشده نسبت به شاهد کاهش معناداری نشان دادند. میزان هزین متابولیک نیز در لاروهای تیمارشده با لکتین نسبت به شاهد افزایش معناداری را نشان داد. فعالیت آنزیم‌های گوارشی همچون آلفا- آمیلاز، گلوکوزیدازها، لیپاز، پروتئازهای عمومی و اختصاصی (سرین و اگزوپپتیداز) لاروهای تغذیه‌شده با غلظت‌های مختلف لکتین نیز کاهش معناداری نسبت به شاهد نشان داد. اگرچه فعالیت آسپارتات آمینو ترانسفراز و گاما- گلوتامیل ترانسفراز در لاروهای تغذیه‌شده روی غلظت‌های ۱ و ۲ میلی‌گرم بر میلی‌لیتر لکتین افزایش معناداری را نشان داد، فعالیت آلانین آمینوترانسفراز کاهش معناداری نسبت به شاهد داشت. فعالیت اسید فسفاتاز تفاوت معناداری را بین لاروهای شاهد و تیمار نداشت، اما فعالیت آلکالین فسفاتاز کاهش معناداری را نشان داد. فعالیت لاکتات دهیدروژناز در لاروهای تغذیه‌شده روی غلظت ۲ میلی‌گرم بر میلی‌لیتر لکتین افزایش معناداری داشت، اما فعالیت آلدولاز در لاروهای شاهد و تغذیه‌شده از غلظت ۵/۰ میلی‌گرم بر میلی‌لیتر لکتین بیشتر از دیگر تیمار‌ها بود. میزان درشت مولکول‌های ذخیره‌ای، پروتئین، تری‌گلیسرید و گلیکوژن در لاروهای تغذیه‌شده با لکتین کمتر از شاهد بود. نتایج پژوهش حاضر نشان می‌دهد که لکتین قارچ Sclerotinia sclerotiorum به مرگ‌ومیر و اختلال در فیزیولوژی گوارش و متابولیسم حد واسط لاروهای سفید بزرگ کلم منجر می‌شود و می‌تواند به عنوان یک مولکول سمی در کنترل این آفت به‌کار رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.