مقاله استفاده از تجزیه های چندمتغیره در مطالع? صفات زراعی و مورفولوژیک جمعیت های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از تجزیه های چندمتغیره در مطالع? صفات زراعی و مورفولوژیک جمعیت های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از تجزیه های چندمتغیره در مطالع? صفات زراعی و مورفولوژیک جمعیت های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تجزیه های چندمتغیره در مطالع? صفات زراعی و مورفولوژیک جمعیت های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از تجزیه های چندمتغیره در مطالع? صفات زراعی و مورفولوژیک جمعیت های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop) :
تعداد صفحات :۲۵
بهمنظور بهرهگیری از روشهای تجزیه و تحلیل چندمتغیره در بررسی تنوع ژنتیکی، تشخیص روابط بین صفات (مورفولوژیک، زراعی و فنولوژیکی) و تعیین صفات سهیم در توجیه تنوع عملکرد تودههای اسپرس بومی، آزمایشی با ۳۰ جمعیت اسپرس در قالب طرح بلوک کاملاً تصادفی با ۳ تکرار در مزرع مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، در شهریور سال ۱۳۹۰ـ ۱۳۹۱ انجام گرفت. جمعیتهای بررسیشده از نظر صفات زراعی اختلاف معناداری داشتند. همبستگی عملکرد علوفه با تعداد شاخه در ساق اصلی، تعداد برگچه و تعداد ساق مثبت و با شاخص برداشت برگ و درج روز از کاشت تا سبزشدن منفی و معنادار بود. همبستگی ارتفاع بوته با عملکرد علوفه معنادار نبود، ولی ارتفاع بوته با تعداد برگچه همبستگی معناداری داشت. تجزیه به مؤلفههای اصلی، برای کلی صفات، ۶ مؤلفه را مشخص کرد که بیش از ۷۶ درصد از تنوع موجود را توجیه کردند و بهترتیب عامل عملکرد، وزن خشک گیاه، حجم بوته، شاخص برداشت برگ، صفات مورفولوژیکیـ فنولوژیکی و سرعت گلدهی، نامگذاری شدند. بر مبنای نتایج رگرسیون گامبهگام، صفاتی نظیر تعداد ساقه، ارتفاع بوته و تعداد برگچه بیشترین تنوع عملکرد را توجیه کردند و میتوانند بهمنزل یک شاخص در گزینش قابل توصیه باشند. تجزی علیت نیز اثر مستقیم این سه صفت بر عملکرد علوفه را بهترتیب ۷۱۶/۰، ۲۲۶/۰ و ۹۸۴/۰- برآورد کرد. نتایج نشاندهند سودمندی کاربرد روشهای آماری چندمتغیر یادشده در بررسی روابط بین متغیرهای مختلف کمّی در گیاه اسپرس است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.