مقاله استفاده از تجزیه‏ های چندمتغیره در مطالع? صفات زراعی و مورفولوژیک جمعیت‏ های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله استفاده از تجزیه‏ های چندمتغیره در مطالع? صفات زراعی و مورفولوژیک جمعیت‏ های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از تجزیه‏ های چندمتغیره در مطالع? صفات زراعی و مورفولوژیک جمعیت‏ های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تجزیه‏ های چندمتغیره در مطالع? صفات زراعی و مورفولوژیک جمعیت‏ های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از تجزیه‏ های چندمتغیره در مطالع? صفات زراعی و مورفولوژیک جمعیت‏ های اسپرس (Onobrychis viciifolia Scop) :

تعداد صفحات :۲۵

به‌منظور بهره‏گیری از روش‏های تجزیه و تحلیل چندمتغیره در بررسی تنوع ژنتیکی، تشخیص روابط بین صفات (مورفولوژیک، زراعی و فنولوژیکی) و تعیین صفات سهیم در توجیه تنوع عملکرد توده‏های اسپرس بومی، آزمایشی با ۳۰ جمعیت اسپرس در قالب طرح بلوک کاملاً تصادفی با ۳ تکرار در مزرع مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، در شهریور سال ۱۳۹۰‌ـ ۱۳۹۱ انجام گرفت. جمعیت‏های بررسی‌شده از نظر صفات زراعی اختلاف معنا‏داری داشتند. همبستگی عملکرد علوفه با تعداد شاخه در ساق اصلی، تعداد برگچه و تعداد ساق مثبت و با شاخص برداشت برگ و درج روز از کاشت تا سبز‌شدن منفی و معنا‏دار بود. همبستگی ارتفاع بوته با عملکرد علوفه معنا‏دار نبود، ولی ارتفاع بوته با تعداد برگچه همبستگی معنا‏داری داشت. تجزیه به مؤلفه‏های اصلی، برای کلی صفات، ۶ مؤلفه را مشخص کرد که بیش از ۷۶ درصد از تنوع موجود را توجیه کردند و به‌ترتیب عامل عملکرد، وزن خشک گیاه، حجم بوته، شاخص برداشت برگ، صفات مورفولوژیکی‌ـ فنولوژیکی و سرعت گل‌دهی، نام‏گذاری شدند. بر مبنای نتایج رگرسیون گام‌به‌گام، صفاتی نظیر تعداد ساقه، ارتفاع بوته و تعداد برگچه بیشترین تنوع عملکرد را توجیه کردند و می‏توانند به‌منزل یک شاخص در گزینش قابل توصیه باشند. تجزی علیت نیز اثر مستقیم این سه صفت بر عملکرد علوفه را به‏ترتیب ۷۱۶/۰، ۲۲۶/۰ و ۹۸۴/۰- برآورد کرد. نتایج نشان‏دهند سودمندی کاربرد روش‏های آماری چندمتغیر یادشده در بررسی روابط بین متغیرهای مختلف کمّی در گیاه اسپرس است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.