مقاله مطالعه مقایسهای قابلیت هضم پیت نیشکر عملآوریشده با بخار آب تحت فشار توسط قارچهای بیهوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه مقایسهای قابلیت هضم پیت نیشکر عملآوریشده با بخار آب تحت فشار توسط قارچهای بیهوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه مقایسهای قابلیت هضم پیت نیشکر عملآوریشده با بخار آب تحت فشار توسط قارچهای بیهوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه مقایسهای قابلیت هضم پیت نیشکر عملآوریشده با بخار آب تحت فشار توسط قارچهای بیهوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه مقایسهای قابلیت هضم پیت نیشکر عملآوریشده با بخار آب تحت فشار توسط قارچهای بیهوازی شکمبه گاو هلشتاین و گاومیش خوزستان :
تعداد صفحات :۲۱
این مطالعه به منظور مقایسه قابلیت هضم پیت نیشکر عملآوریشده توسط قارچها و کل میکروارگانیسمهای شکمبه گاو و گاومیش انجام شد. قابلیت هضم ماده خشک (DM)، الیاف نامحلول در شوینده خنثی (NDF) و الیاف نامحلول در شوینده اسیدی (ADF) پیت نیشکر عملآوریشده توسط کل میکروارگانیسمها و قارچهای شکمبه گاو و گاومیش به روش هضم دو مرحلهای، تکنیک تولید گاز و کشت اختصاصی قارچهای شکمبه اندازهگیری و مقایسه شد. قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک، NDF و ADF پیت نیشکر توسط کل میکروارگانیسمهای شکمبه گاومیش (به ترتیب ۶۲، ۳۱/۳۲ و ۲۲ درصد) بیشتر از گاو (به ترتیب ۱۳/۵۰، ۰۷/۲۷ و ۲۵/۱۶ درصد) بود (۰۵/0P<). صرف نظر از نوع میکروارگانیسم قابلیت هضم ماده خشک NDF و ADF توسط گاومیش (۱۳/۵۴، ۵۱/۲۷ و ۸۶/۱۹ درصد) بیشتر از گاو (۶۹/۴۹، ۵۴/۲۴ و ۶۷/۱۴ درصد) بود (۰۵/0P<). پتانسیل تولید گاز پیت نیشکر عملآوریشده در حضور کل میکروارگانیسمهای مایع شکمبه گاو از نظر عددی بیشتر از گاومیش بود (۰۵/0P>). نرخ تولید گاز توسط کل میکروارگانیسمها و قارچهای شکمبه گاومیش به طور معناداری بیشتر از گاو بود (۰۵/0P<). صرف نظر از نوع میکروارگانیسم، نرخ تولید گاز پیت نیشکر در گاومیش به طور معناداری بیشتر از گاو بود (۰۵/0P<)؛ برعکس پتانسیل تولید گاز در گاو اندکی بیشتر بود (۰۵/0P>). صرف نظر از نوع دام، قابلیت هضم و توان تولید گاز برای کل میکروارگانیسمها بیشتر از قارچها بود (۰۵/0P<)، اما برای نرخ تولید گاز بین آنها تفاوتی وجود نداشت. در محیط کشت اختصاصی قارچهای شکمبه، قابلیت هضم ماده خشک پیت نیشکر توسط قارچها در گاومیش در روز دوازدهم بهطور معناداری بیشتر از گاو بود (۰۵/0P<). تراکم قارچها در هر میلیلیتر مایع شکمبه گاو بیشتر از گاومیش بود (۰۵/0P<). در کل، با وجود تعداد بیشتر قارچهای شکمبه گاو، میتوان گفت که توان قارچها و کل میکروارگانیسمهای شکمبه گاومیش در آزمایش حاضر بیشتر از گاو بود. بنابراین، نتایج برتری گاومیش به گاو هلشتاین در استفاده از مواد فیبری کمکیفیت را نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.