مقاله بررسی تأثیر زمان گردهافشانی و محیطهای کشت متفاوت بر تشکیل کپسول بذر، درصد و سرعت جوانهزنی بذور ارکید? فالانوپسیس (“Phalaenopsis amabilis cv. Cool Breeze”)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر زمان گردهافشانی و محیطهای کشت متفاوت بر تشکیل کپسول بذر، درصد و سرعت جوانهزنی بذور ارکید? فالانوپسیس (“Phalaenopsis amabilis cv. Cool Breeze”) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر زمان گردهافشانی و محیطهای کشت متفاوت بر تشکیل کپسول بذر، درصد و سرعت جوانهزنی بذور ارکید? فالانوپسیس (“Phalaenopsis amabilis cv. Cool Breeze”) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر زمان گردهافشانی و محیطهای کشت متفاوت بر تشکیل کپسول بذر، درصد و سرعت جوانهزنی بذور ارکید? فالانوپسیس (“Phalaenopsis amabilis cv. Cool Breeze”)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر زمان گردهافشانی و محیطهای کشت متفاوت بر تشکیل کپسول بذر، درصد و سرعت جوانهزنی بذور ارکید? فالانوپسیس (“Phalaenopsis amabilis cv. Cool Breeze”) :
تعداد صفحات :۱۷
گلهای ارکیده بهدلیل زیبایی منحصر به فرد، از گلهای پرتقاضا در دنیا هستند. در بین جنسهای ارکیده، از جنس فالانوپسیس استقبال بیشتری شده است و بخش عمدهای از فروش جهانی به آن اختصاص دارد. سختی تکثیر بهدلیل مشکلات جوانهزنی بذور و فیزیولوژی پیچید این گیاه از مشکلات تولید انبوه آن است. تعیین بهترین زمان گردهافشانی برای تولید کپسول بذر و تأثیر آن بر جوانهزنی بذور، تعیین بهترین غلظت هیپوکلریدسدیم برای ضد عفونی کپسولهای تولیدی و مقایس سه محیط کشت chen، ½MS و Vacin&Went بر جوانهزنی بذور فالانوپسیس از آزمایشهای بررسیشده در این مطالعه بود. نتایج نشان داد بیشترین کپسول بذر از گلهای گردهافشانی شده در دیماه با میانگین۰۷/۴ کپسول بهازای هر پنج گلچه به دست میآید. بهترین نتیج ضد عفونی نیز از تیمار حاوی ۴درصد هیپوکلریدسدیم به دست آمد. بیشترین جوانهزنی با ۹۷درصد در محیط chen و از کپسولهای تولیدی از گلهای گردهافشانی شده در بهمنماه حاصل شد. گیاهچههای تولیدشده پس از کشت در محیط حاوی کوکوپیت، زغال، پوکههای صنعتی و خردههای یونولیت به نسبت حجمی ۱:۱:۲:۴ زندهمانی ۹۹درصد نشان دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.