مقاله ناپدید شدن شکمبه‌ای پروتئین و اسیدهای آمین? کنجال? کانولای عمل‌آوری نشده و عمل‌آوری شده با پرتوهای گاما و الکترون


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ناپدید شدن شکمبه‌ای پروتئین و اسیدهای آمین? کنجال? کانولای عمل‌آوری نشده و عمل‌آوری شده با پرتوهای گاما و الکترون دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ناپدید شدن شکمبه‌ای پروتئین و اسیدهای آمین? کنجال? کانولای عمل‌آوری نشده و عمل‌آوری شده با پرتوهای گاما و الکترون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ناپدید شدن شکمبه‌ای پروتئین و اسیدهای آمین? کنجال? کانولای عمل‌آوری نشده و عمل‌آوری شده با پرتوهای گاما و الکترون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ناپدید شدن شکمبه‌ای پروتئین و اسیدهای آمین? کنجال? کانولای عمل‌آوری نشده و عمل‌آوری شده با پرتوهای گاما و الکترون :

تعداد صفحات :۱۸

این پژوهش به‏منظور بررسی تأثیر دوزهای ۲۵، ۵۰ و ۷۵ کیلوگری پرتوهای یون‏ساز گاما و الکترون، بر ناپدیدشدن شکمبه‏ای اسیدهای آمینه و زیرواحدهای پروتئین کنجال کانولا انجام گرفت. آزمایش تجزیه‏پذیری با تکنیک کیسه‏های نایلونی اجرا شد. بدین ‏منظور از سه رأس گاو نر تالشی مجهز به فیستولای شکمبه‏ای استفاده شد. روند ناپدیدشدن شکمبه‏ای زیرواحدهای پروتئین کنجال کانولا، با تکنیک الکتروفورز ژل پلی‏آکریلامید در حضور سدیم دودسیل‌سولفات تعیین شد. پرتوتابی موجب کاهش تجزیه‏پذیری شکمبه‏‏‏ای اسیدهای آمینه شد (۰۵/0P<). به‏جز در زمین اسیدهای آمین سرین، تیروزین، و گلوتامات، تأثیر پرتو گاما در کاهش تجزیه‏پذیری اسیدهای آمینه بیشتر از پرتو الکترون بود. تجزی الکتروفورزی وجود پروتئین کروسیفرین با چهار زیرواحد را در کنجال کانولا نشان داد. در کنجال کانولای پرتوتابی‌نشده، هر چهار زیرواحد پروتئین کروسیفرین پس از هشت ساعت انکوباسیون شکمبه‏ای تجزیه شدند. دوزهای ۲۵، ۵۰ و ۷۵ کیلوگری پرتو الکترون و پرتو گاما، باعث حفظ زیرواحدهای پروتئین کروسیفرین به‏ترتیب تا زمان ۱۶، ۲۴ و ۴۸ ساعت شدند. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که عمل‏آوری با پرتوهای یون‏ساز گاما و الکترون باعث کاهش تجزی شکمبه‏ای زیرواحدهای پروتئین کروسیفرین و اسیدهای آمین کنجال کانولا می‏شود. توانایی پرتو گاما در کاهش تجزی شکمبه‏ای پروتئین‏های کنجال کانولابیشتر از پرتو الکترون است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.