مقاله ترکیب و ساختار توده‌های جنگلی در مرحله میانی توالی جنگل‌های راش (مورد مطالعه: بخش گرازبن، جنگل خیرود نوشهر)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ترکیب و ساختار توده‌های جنگلی در مرحله میانی توالی جنگل‌های راش (مورد مطالعه: بخش گرازبن، جنگل خیرود نوشهر) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیب و ساختار توده‌های جنگلی در مرحله میانی توالی جنگل‌های راش (مورد مطالعه: بخش گرازبن، جنگل خیرود نوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیب و ساختار توده‌های جنگلی در مرحله میانی توالی جنگل‌های راش (مورد مطالعه: بخش گرازبن، جنگل خیرود نوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیب و ساختار توده‌های جنگلی در مرحله میانی توالی جنگل‌های راش (مورد مطالعه: بخش گرازبن، جنگل خیرود نوشهر) :

تعداد صفحات :۲۶

این پژوهش به منظور بررسی ویژگی‌های ساختاری جنگل‌های راش در مرحله میانی توالی جنگل‌های شمال کشور در بخش گرازبن از جنگل‌های کمتر دست‌خورده خیرود نوشهر انجام شد. سه قطعه نمونه یک هکتاری در این مرحله انتخاب و آماربرداری صد در صد از مشخصه‌های درختان شامل قطر و ارتفاع درختان با قطر بیش از ۵/۷ سانتی‌متر و مشخصات نهال‌های حاضر در این پلات‌ها شامل ارتفاع در سه طبقه ارتفاعی کوتاه‌تر از ۳۰، ۳۰ تا ۱۳۰ و بلندتر از ۱۳۰ سانتی‌متر، مشخصات کیفی نهال‌ها شامل فرم رویشی (میان‌رو، انشعابی و چنگالی) و شادابی (درجه یک، دو و سه) برداشت شد. بر اساس نتایج به دست آمده توده جنگلی مورد مطالعه به لحاظ ساختاری از حالت نامنظم ایده‌آل فاصله داشت و کمبود تعداد در طبقه قطری اول و طبقات قطری بیش از ۵۵ سانتی‌‌متر در قطعات نمونه مشاهده می‌شود. با توجه به آشکوب‌بندی درختان، سهم درختان راش نسبت به کل گونه‌های حاضر در آشکوب پایین و میانی در سطوح یک، دو و سه هکتاری به ترتیب ۵/۱۴، ۸/۳۲ و ۴۹ درصد، برای ممرز این مقادیر به ترتیب ۵/۷۳، ۲/۵۷ و ۴۵ درصد و برای سایر گونه‌ها به ترتیب ۱۲، ۱۰ و ۶ درصد مشاهده می‌شود. محاسبه نسبت تعداد نهال‌ها به تعداد پایه‌های مادری و مقایسه این نسبت بین گونه‌های مختلف نشان می‌دهد که مسیر توالی به سمت مرحله نهایی در جنگل‌های راش در حرکت است. در این مرحله ممرز بیشترین حضور را در آشکوب‌های میانی و پایینی دارد که انتظار می‌رود در مرحله نهایی توالی با درختان راش جایگزین شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.