مقاله تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیر? آلوده به آفلاتوکسین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیر? آلوده به آفلاتوکسین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیر? آلوده به آفلاتوکسین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیر? آلوده به آفلاتوکسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیر? آلوده به آفلاتوکسین :
تعداد صفحات :۱۶
تأثیر افزودن چای ترش به جیره بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تحت آفلاتوکسکوزیس با استفاده از ۱۹۲ قطعه جوجه گوشتی یکروزه جنس نر سویه رأس ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار، چهار تکرار و ۱۲ جوجه در هر تکرار بررسی شد. تیمارها شامل ۱ – جیره شاهد منفی (بدون افزودنی)، ۲ – جیره شاهد مثبت (۵/۲ میلیگرم آفلاتوکسین B1در کیلوگرم)، ۳ – جیره حاوی چای ترش (۱۰ گرم چای ترش در کیلوگرم) و ۴ – جیره آلوده به آفلاتوکسین و حاوی چای ترش (۵/۲ میلیگرم آفلاتوکسین B1+ 10 گرم در کیلوگرم چای ترش در کیلوگرم) میباشند. اثر تیمارها بر مصرف خوراک معنیدار نبود. افزایش وزن جوجهها در تیمار شاهد مثبت کمتر از جوجههای مربوط به تیمارهای دیگر بود (۰۰۱/0P<). این پرندگان ضریب تبدیل بالاتری داشتند (۰۰۱/0P<). میزان پادتن تولید شده علیه ویروس نیوکاسل و گلبول قرمز گوسفندی در جوجههای تغذیه شده با جیره کنترل مثبت و جیره حاوی چای ترش به ترتیب پایینتر و بالاتر از پرندگان گروه شاهد منفی بود (۰۰۱/0P<). کمترین افزایش ضخامت پوست پس از چالش با دینیتروکلروبنزن در جوجههای دریافتکننده جیره شاهد مثبت مشاهده شد (۰۰۱/0P<). وزن نسبی بورس فابریسیوس در جوجههای دریافتکننده جیره کنترل مثبت و حاوی چای ترش بهترتیب کمتر و بیشتر از گروه شاهد منفی بود (۰۰۱/0P<). براساس نتایج تحقیق حاضر، افزودن چای ترش به جیرههای آلوده به آفلاتوکسین B1 در جوجههای گوشتی، اثر سم آفلاتوکسین را بر پاسخ ایمنی و عملکرد تولیدی کاهش میدهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.