مقاله تأثیر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا (Fragaria x annanasa cv. Camarosa)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا (Fragaria x annanasa cv. Camarosa) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا (Fragaria x annanasa cv. Camarosa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا (Fragaria x annanasa cv. Camarosa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم کاماروسا (Fragaria x annanasa cv. Camarosa) :

تعداد صفحات :۱۷

به‌منظور مطالع تأثیر محلول‏پاشی برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی میو توت‌فرنگی آزمایشی به‌صورت فاکتوریل (تیمار + زمان برداشت میوه) در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار طی سال‏های ۱۳۹۰‌ـ ۱۳۹۱در گلخان گروه علوم مهندسی و علوم باغبانی فضای سبز دانشگاه تهران واقع در کرج انجام شد. گیاهان آزمایش‌شده در گلدان‏هایی به ابعاد ۳۰Í30 لیتر و از طریق کوکوپیت و پرلیت به نسبت ۱:۱ به‌منزل بستر کاشته‌ شده و سالیسیلیک اسید در چهار سطح صفر، ۱، ۲ و ۴ میلی‌مولار بر روی بوته‌های توت‌فرنگی هر ماه یک بار مه‌پاشی شد. میوه‌ها پس از رسیدن به چهار گروه تقسیم شدند. دست اول میوه‌های رسیده و با فاصل یک هفته پس از محلول‌پاشی، دست دوم پس از رسیدن و دو هفته پس از محلول‌پاشی و به این ترتیب دسته‌های سوم و چهارم به‌ترتیب سه و چهار هفته پس از رسیدن و دریافت تیمار محلول‌پاشی به آزمایشگاه منتقل شدند. گیاهان توت‌فرنگی در مورد صفات کیفی مانند وزن میوه، درصد رطوبت میوه، درصد مواد جامد محلول، اسیدیت قابل تیتراسیون، pH، ویتامین ث و ظرفیت آنتی‌اکسیدان میوه بررسی شدند. نتایج نشان دادند که با تأخیر در زمان برداشت میوه، متوسط وزن میوه، درصد رطوبت میوه، اسیدیت قابل تیتراسیون، ویتامین ث و ظرفیت آنتی‌اکسیدان میوه به طور معنا‏داری کاهش و درصد مواد جامد محلول افزایش می‏یابد. در بین غلظت‌های مه‌پاشی شد سالیسیلیک اسید، غلظت ۲ میلی‌مولار، بهترین اثر را بر متوسط وزن میوه، درصد رطوبت میوه، درصد مواد جامد محلول، اسیدیت قابل تیتراسیون و ظرفیت آنتی‌اکسیدان میوه داشت. تیمار سالیسیلیک اسید ۴ میلی‌مولار، میوه‌هایی با ویتامین ث بالا ایجاد کرد. در گروه شاهد تمامی صفات اندازه‏گیری شده نامطلوب بود. غلظت ۲ میلی‌مولار با بیشترین صفات مطلوب، بهترین غلظت برای مه‌پاشی بوت توت‌فرنگی توصیه می‏شود.‌

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.