مقاله تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ترشی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ترشی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ترشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ترشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ارزش غذایی و عملکرد علوفه سیب زمینی‌ترشی :

تعداد صفحات :۱۸

این پژوهش به‌منظور بررسی پتانسیل عملکرد و ارزش غذایی علوف سیب‏زمینی ترشی در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه مرحل رشد گیاه (تیمار) و با چهار تکرار در هر تیمار انجام شد. بخش‏های هوایی گیاه مورد نظر در سه مرحله از رشد (اول: ارتفاع علوفه ۱۵۰ـ۱۰۰، دوم: ۲۰۰ـ۱۵۰، و سوم: ۲۵۰ـ۲۰۰ سانتی‏متر، شروع گلدهی) برداشت و اطلاعات مربوط به میزان تولید در واحد سطح، ارتفاع گیاه، وزن تر و خشک و نسبت برگ به ساقه ثبت شد. سپس علوف برداشت‌شده چاپر گردید و پس از نمونه‏گیری، ترکیب مواد مغذی و گوارش‏پذیری در نمونه‏های علوف چاپرشده اندازه‏گیری شد. تفاوت در میزان علوف تر و خشک تولیدشده در مرحل اول برداشت (به‏ترتیب ۲۰/۴۵ و ۹۵/۱۵ تن در هکتار) و در مرحل سوم برداشت (۰۰/۶۴ و ۸۵/۲۹ تن در هکتار) معنی‏دار بود (۰۵/0P<). بیشترین مقدار پروتئین خام در مرحل اول (۴۲/۱۳درصد) و کم‏ترین آن در مرحل سوم برداشت (۲۱/۹درصد) مشاهده شد (۰۵/0P<). با افزایش سن گیاه، میانگین کربوهیدرات‏های غیرفیبری افزایش یافت (۰۵/0P<). بیشترین و کمترین مقدار خاکستر خام به‏ترتیب در اولین و سومین مرحل برداشت مشاهده شد (۰۵/0P<). گوارش‏پذیری ماد خشک و ماد آلی تحت تأثیر مرحل برداشت قرار نگرفت. نتایج حاصل از آزمون گاز نشان داد، با رشد گیاه، میزان گاز تولیدی افزایش یافت، به‏طوری‏که بیش‏ترین مقدار آن در مرحل سوم و کم‏ترین آن در مرحل اول برداشت مشاهده شد (۰۵/0P<). نتایج تحقیق حاضر نشان داد که گیاه سیب‏زمینی‏ترشی می‏تواند به‌عنوان منبع مناسب علوفه‏ای مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.