مقاله اثر عصار? آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر عصار? آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصار? آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصار? آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصار? آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۷

اثر افزودن عصار آبی بادرنجبویه در آب آشامیدنی بر پاسخ ایمنی و عملکرد با استفاده از ۲۰۰ قطعه جوج گوشتی سوی راس ۳۰۸، در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار، چهار تکرار و ۱۰ پرنده در هر تکرار بررسی شد. مقادیر صفر (شاهد)، ۵/۰، ۱، ۵/۱ و ۲ میلی‏لیتر در لیتر، عصار آبی بادرنجبویه به آب آشامیدنی اضافه شد و به‌مدت ۴۲ روز در اختیار گروه های آزمایشی قرار گرفت. پاسخ ایمنی هومورال در جوجه‏ ها، با تزریق ۱/۰ میلی‏لیتر محلول ۲۵درصد گلبول قرمز گوسفند (SRBC) در روزهای ۸ و ۲۲ دور پرورش و اندازه ‏گیری آنتی ‏بادی بر علیه آن در روزهای ۲۱، ۲۸، ۳۵ و ۴۲ بررسی شد. در روز ۱۶ پرورش ایمنی سلولی با تزریق فیتوهماگلوتینین به‏ داخل پوست بال، ارزیابی شد. میانگین مصرف خوراک روزانه و افزایش وزن روزانه تحت تأثیر سطوح گوناگون عصار آبی بادرنجبویه قرار نگرفت. پرندگانی که مقادیر ۵/۱ و ۲ میلی‏لیتر عصاره در در هر لیتر آب آشامیدنی دریافت کردند، ضریب تبدیل کمتری در دور رشد و کل دوره داشتند (۰۵/0P<). عیار آنتی‏ بادی تام علیه SRBC، در روزهای ۲۸، ۳۵ و ۴۲ پرورش، در پرندگانی که در آب آشامیدنی خود عصار بادرنجوبه دریافت کردند، بالاتر از پرندگان شاهد بود (۰۵/0P<). در روز ۲۸ پرورش، عیار IgG در پرندگانی که عصار بادرنجبوبه دریافت کردند، بالاتر از پرندگان شاهد بود (۰۵/0P<). در روزهای ۲۸ و ۳۵ پرورش، عیار IgM در پرندگانی که مقادیر ۱، ۵/۱ و ۲ میلی‏لیتر عصار بادرنجبویه دریافت کردند، بیشتر بود (۰۵/0P<). نتایج حاصل نشان داد که افزودن عصار آبی بادرنجبویه به میزان ۵/۱ میلی‏لیتر در لیتر آب آشامیدنی جوجه ‏های گوشتی، ضمن کاهش ضریب تبدیل، موجب بهبود فعالیت سیستم ایمنی هومورال می‏شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.