مقاله بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیش‎فینگرهای تولیدشده از گوشت چرخ‌شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد :

تعداد صفحات :۲۱

عصاره‎های گیاهی یکی از منابع خوب آنتی‌اکسیدانی و مواد ضد میکروبی‌اند. نیاز به آنتی‌اکسیدان‎های طبیعی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی باعث تحقیقات علمی گسترده‎ای در دهه‎های اخیر شده است. هدف از این پژوهش بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) با غلظت‌های مختلف (۰، ۱، ۵/۲ و ۵ درصد) در کیفیت فیش‎فینگر تهیه‌شده از گوشت چرخ‌شده ماهی فیتوفاگ بود. بدین منظور نمونه‎ها در دمای ۱±4 درجه سانتی‌گراد در یخچال (به مدت ۱۵ روز) نگهداری شدند. طی دور نگهداری آزمایش‎های شیمیایی (شامل اندازه‏گیری شاخص‎های pH، تیوباربیتوریک اسید (TBA) و مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVB-N) و میکروبی (شمارش کل باکتری‎ها) درباره نمونه‎های تهیه‌شده انجام شد. بر اساس نتایج، شمارش کل باکتری‎ها نشان داد که عصاره رزماری خاصیت ضد باکتریایی دارد و به جز روز ۶ در همه روزها نمونه شاهد نسبت به نمونه‎های تیمارشده با عصاره رزماری بار باکتریایی کل بیشتری دارد. نتایج نشان داد که در نمونه‎های تیمارشده با عصاره رزماری شاخص pH طی نگهداری به طور معنی‎داری کاهش یافت )۰۵/۰> (P، که این کاهش تا حدی به دلیل خاصیت آنتی‌باکتریایی رزماری است. همچنین خاصیت آنتی‎اکسیدانی عصاره رزماری مانع بالارفتن TBA از حد قابل قبول طی دوره نگهداری شد. از روز ۶ تا پایان دوره نگهداری مقدار TBA در نمونه‏های تیمارشده با عصاره رزماری به طور معنی‏داری کمتر از نمونه‎های شاهد بود. مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVB-N) در نمونه‎های تیمارشده با غلظت‎های مختلف عصاره رزماری به جز عصاره ۵ درصد تا روز آخر نگهداری از حد قابل قبول تجاوز نکرد. بر اساس نتایج این پژوهش، می‎توان برای نگهداری و حفظ بیشتر کیفیت فیش‎فینگر در شرایط سرد در دوره‌ای کوتاه از عصاره رزماری ۱ درصد استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.