مقاله بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیشفینگرهای تولیدشده از گوشت چرخشده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیشفینگرهای تولیدشده از گوشت چرخشده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیشفینگرهای تولیدشده از گوشت چرخشده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیشفینگرهای تولیدشده از گوشت چرخشده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر عصاره رزماری در کیفیت شیمیایی و میکروبی فیشفینگرهای تولیدشده از گوشت چرخشده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در شرایط نگهداری سرد :
تعداد صفحات :۲۱
عصارههای گیاهی یکی از منابع خوب آنتیاکسیدانی و مواد ضد میکروبیاند. نیاز به آنتیاکسیدانهای طبیعی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی باعث تحقیقات علمی گستردهای در دهههای اخیر شده است. هدف از این پژوهش بررسی اثر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) با غلظتهای مختلف (۰، ۱، ۵/۲ و ۵ درصد) در کیفیت فیشفینگر تهیهشده از گوشت چرخشده ماهی فیتوفاگ بود. بدین منظور نمونهها در دمای ۱±4 درجه سانتیگراد در یخچال (به مدت ۱۵ روز) نگهداری شدند. طی دور نگهداری آزمایشهای شیمیایی (شامل اندازهگیری شاخصهای pH، تیوباربیتوریک اسید (TBA) و مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVB-N) و میکروبی (شمارش کل باکتریها) درباره نمونههای تهیهشده انجام شد. بر اساس نتایج، شمارش کل باکتریها نشان داد که عصاره رزماری خاصیت ضد باکتریایی دارد و به جز روز ۶ در همه روزها نمونه شاهد نسبت به نمونههای تیمارشده با عصاره رزماری بار باکتریایی کل بیشتری دارد. نتایج نشان داد که در نمونههای تیمارشده با عصاره رزماری شاخص pH طی نگهداری به طور معنیداری کاهش یافت )۰۵/۰> (P، که این کاهش تا حدی به دلیل خاصیت آنتیباکتریایی رزماری است. همچنین خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره رزماری مانع بالارفتن TBA از حد قابل قبول طی دوره نگهداری شد. از روز ۶ تا پایان دوره نگهداری مقدار TBA در نمونههای تیمارشده با عصاره رزماری به طور معنیداری کمتر از نمونههای شاهد بود. مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVB-N) در نمونههای تیمارشده با غلظتهای مختلف عصاره رزماری به جز عصاره ۵ درصد تا روز آخر نگهداری از حد قابل قبول تجاوز نکرد. بر اساس نتایج این پژوهش، میتوان برای نگهداری و حفظ بیشتر کیفیت فیشفینگر در شرایط سرد در دورهای کوتاه از عصاره رزماری ۱ درصد استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.