مقاله بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دان? رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دان? رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دان? رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دان? رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دان? رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا :

تعداد صفحات :۱۶

در سال‏های اخیر استفاده از ضد اکساینده‏های سنتزی به‌علت سمّی و سرطان‏زابودن محدود شده است. بنابراین استفاده از منابع طبیعی به‌عنوان جایگزین ترکیب‏های سنتزی اهمیت ویژه‏ای دارد. در این پژوهش، تأثیر فعالیت ضد اکسایشی سطوح گوناگون اسانس دان رازیانه شامل غلظت‏های‏ 1/0، ۲/۰، ۳/۰، ۴/۰، ۵/۰، ۶/۰، ۷/۰، و ۸/۰ میلی‏گرم در میلی‏لیتر روغن سویای تصفیه‌شد عاری از ضد اکساینده، در دمای ۹۰ درج سلسیوس، به‌مدت چهار هفته و در فواصل زمانی ثابت هفت‌روزه با آزمون گرم‌خانه‌گذاری (oven test) ازطریق سنجش اندیس‏هاى آنیزیدین، پراکسید، و محاسب اندیس توتوکس بررسی شد. هم‌چنین، زمان مقاومت به اکسایش نمونه‏ها با دستگاه رنسیمت سنجیده شد. سپس نتایج حاصل از دو آزمون گرم‌خانه‌گذاری و رنسیمت، با نمون شاهد و ضد اکساینده‏هاى سنتزى بوتیلید هیدروکسی آنیزول (BHA)و بوتیلید هیدروکسی تولوئن (BHT) مقایسه شد. براساس نتایج حاصل از این پژوهش، با افزایش غلظت اسانس، اثر ضد اکسایشی بیشتر شد، ولی در محدود غلظتی بررسی‌شده، رابط خطی و مستقیم بین غلظت تیمارها و فعالیت ضد اکسایشی آن‏ها در روغن سویا دیده نشد. غلظت‏های ۵/۰ و ۶/۰ میلی‏گرم در میلی‏لیتر اسانس دان رازیانه، دارای فعالیت ضد اکسایشی بالاتری در مقایسه با هر دو ضد اکسایند سنتزی BHAو BHT در روغن سویا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.