مقاله بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دان? رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دان? رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دان? رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دان? رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دان? رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا :
تعداد صفحات :۱۶
در سالهای اخیر استفاده از ضد اکسایندههای سنتزی بهعلت سمّی و سرطانزابودن محدود شده است. بنابراین استفاده از منابع طبیعی بهعنوان جایگزین ترکیبهای سنتزی اهمیت ویژهای دارد. در این پژوهش، تأثیر فعالیت ضد اکسایشی سطوح گوناگون اسانس دان رازیانه شامل غلظتهای 1/0، ۲/۰، ۳/۰، ۴/۰، ۵/۰، ۶/۰، ۷/۰، و ۸/۰ میلیگرم در میلیلیتر روغن سویای تصفیهشد عاری از ضد اکساینده، در دمای ۹۰ درج سلسیوس، بهمدت چهار هفته و در فواصل زمانی ثابت هفتروزه با آزمون گرمخانهگذاری (oven test) ازطریق سنجش اندیسهاى آنیزیدین، پراکسید، و محاسب اندیس توتوکس بررسی شد. همچنین، زمان مقاومت به اکسایش نمونهها با دستگاه رنسیمت سنجیده شد. سپس نتایج حاصل از دو آزمون گرمخانهگذاری و رنسیمت، با نمون شاهد و ضد اکسایندههاى سنتزى بوتیلید هیدروکسی آنیزول (BHA)و بوتیلید هیدروکسی تولوئن (BHT) مقایسه شد. براساس نتایج حاصل از این پژوهش، با افزایش غلظت اسانس، اثر ضد اکسایشی بیشتر شد، ولی در محدود غلظتی بررسیشده، رابط خطی و مستقیم بین غلظت تیمارها و فعالیت ضد اکسایشی آنها در روغن سویا دیده نشد. غلظتهای ۵/۰ و ۶/۰ میلیگرم در میلیلیتر اسانس دان رازیانه، دارای فعالیت ضد اکسایشی بالاتری در مقایسه با هر دو ضد اکسایند سنتزی BHAو BHT در روغن سویا بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.