مقاله تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب :
تعداد صفحات :۱۳
در این تحقیق، اسلایسهای کدو (ضخامت ۴/۰ سانتیمتر و قطر ۴ سانتیمتر) در محفظ بخار بهمدت ۴ دقیقه آنزیمبری شدند. اسلایسهای کدو پس از سردشدن، در خشککن جریان هوای گرم با دمای C°60 تا رسیدن به رطوبت ۱۰۶۵/۰ کیلوگرم آب در یک کیلوگرم ماد خشک، خشک شدند. بازجذب آب برشهای کدوی خشکشده با وزن معین، در آب مقطر با دماهای گوناگون (۲۵، ۵۰، و C°75) با نسبت ماد خشک به آب ۱ به ۲۵، در حالیکه با سرعتهای گوناگون (۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ دور در دقیقه) همزده میشد، انجام گرفت. در دورههای زمانی مشخص تا ۳۰۰ دقیقه، نمونههای کدو از آب خارج شد و وزن نمونهها، میزان ماد خشک، و درصد جذب آب آنها تعیین گردید. رنگ اسلایسهای کدو نیز در طول یک دور ۱۸۰ دقیقهای ارزیابی شد. بر اساس نتایج بهدستآمده، زمان بازجذب، دما، و سرعت همزن در سطح احتمال ۱ درصد، اثر معنیداری بر ماد خشک، درصد جذب آب، و شاخصهای رنگ (L*، a*، b*، و ΔE) در کدوی خشکشده داشتهاند. در طول فرایند، درصد جذب آب و شاخص رنگ ΔE در برشهای کدو افزایش یافته و میزان ماد خشک و شاخصهای رنگ (L*، a*، وb*) کاهش داشته است. کدوهایی که بازجذب آنها در آب با دمای C°75 و با بهکارگیری همزن با سرعت ۲۰۰ دور در دقیقه صورت گرفته است، دارای درصد جذب آب و شاخص EΔ حداکثر و کمترین میزان ماد خشک و شاخصهای رنگ (L*، a*، وb*) بودهاند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.