مقاله تأثیر مصرف توأم آرسنیک و فسفر بر ویژگیهای رشد و جذب آرسنیک و فسفر توسط گندم و گل جعفری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر مصرف توأم آرسنیک و فسفر بر ویژگیهای رشد و جذب آرسنیک و فسفر توسط گندم و گل جعفری دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر مصرف توأم آرسنیک و فسفر بر ویژگیهای رشد و جذب آرسنیک و فسفر توسط گندم و گل جعفری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مصرف توأم آرسنیک و فسفر بر ویژگیهای رشد و جذب آرسنیک و فسفر توسط گندم و گل جعفری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر مصرف توأم آرسنیک و فسفر بر ویژگیهای رشد و جذب آرسنیک و فسفر توسط گندم و گل جعفری :
تعداد صفحات :۲۶
نگرانی در زمینه آلودگی خاکها و گیاهان به آرسنیک در دنیا رو به افزایش است و برهمکنش آرسنیک با فسفر، به دلیل تشابه در ویژگیهای شیمیایی، گزارش شده است. تحقیق حاضر بهصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در شرایط گلخانهای در یک خاک آهکی انجام گرفت. فاکتورها شامل غلظت آرسنیک در سه سطح (۰ و ۵۰ و ۱۰۰ میلیگرم بر کیلوگرم خاک) از منبع سدیم آرسنات و فسفر نیز در سه سطح (۰ و ۲۰ و ۴۰ میلیگرم بر کیلوگرم خاک) از منبع منوکلسیم فسفات و گیاهان گندم و گل جعفری بودند. بعد از ۹۰ روز وزن خشک بخش هوایی و ریشه، شاخص کلروفیل برگ، و غلظت و مقدار جذب آرسنیک و فسفر اندازهگیری شد. نتایج نشان داد با افزایش سطوح آرسنیک وزن خشک بخش هوایی و ریشه شاخص کلروفیل برگ و کارایی مصرف آب در هر دو گیاه کاهش مییابد. با افزایش سطوح آرسنیک در خاک غلظت و مقدار جذب آرسنیک در ریشه و اندام هوایی گندم و گل جعفری افزایش ولی غلظت و مقدار جذب فسفر کاهش یافت. همچنین فاکتور انتقال آرسنیک در گندم با افزایش سطوح آرسنیک کاهش ولی در گل جعفری افزایش یافت. فاکتور انتقال فسفر نیز با افزایش سطوح آرسنیک در هر دو گیاه کاهش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.