مقاله مدل سازی پایداری در نظام های بهره برداری زراعی– خانوادگی مبتنی بر کشت مخلوط بر اساس تئوری بنیانی (مورد مطالعه: بخش فیروزان )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدل سازی پایداری در نظام های بهره برداری زراعی– خانوادگی مبتنی بر کشت مخلوط بر اساس تئوری بنیانی (مورد مطالعه: بخش فیروزان ) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی پایداری در نظام های بهره برداری زراعی– خانوادگی مبتنی بر کشت مخلوط بر اساس تئوری بنیانی (مورد مطالعه: بخش فیروزان )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی پایداری در نظام های بهره برداری زراعی– خانوادگی مبتنی بر کشت مخلوط بر اساس تئوری بنیانی (مورد مطالعه: بخش فیروزان )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی پایداری در نظام های بهره برداری زراعی– خانوادگی مبتنی بر کشت مخلوط بر اساس تئوری بنیانی (مورد مطالعه: بخش فیروزان ) :

تعداد صفحات :۱۷

امروزه، محققان به رابطه بین پایداری و تنوع زراعی تأکید می­کنند؛ زیرا افزایش تنوع، پیچیدگی ذاتی اکوسیستم­های زراعی را افزایش می­دهد و از این طریق فرایندهای آن را تقویت می­کند. بسیاری از محققان یکی از عوامل مهم افزایش پایداری در اکوسیستم­های زراعی را استفاده از کشت­ های مخلوط در نظام­های بهره‌برداری می­دانند. پایداری در نظام­های بهره‌برداری به‌ویژه نظام بهره‌برداری زراعی- خانوادگی که عمده نظام‌های بهره‌برداری در ایران را شامل می‌شود نیاز به مدلی دارد که بر اساس آن امکان پایداری در این نظام فراهم شود. “نظریه بنیانی” یا “نظریه برخاسته از داده‌ها” به ما کمک می­کند تا این مدل را از ساختار درونی ارزش‌ها، نگرش‌ها و تجربه‌های بهره‌برداران نظام بهره­برداری زراعی- خانوادگی مبتنی بر کشت مخلوط و شرایط و موقعیت خاص این جامعه درک کنیم. اطلاعات مورد نیاز در این خصوص با استفاده از مصاحبه نیمه‌ساختارمند با نمونه‌ای ۱۹ نفره متشکل از باتجربه‌ترین کشاورزان مخلوط‌کار منطقه مورد مطالعه به دست آمد. با تحلیل محتوای متن مصاحبه‌ها، ۴۱۶ گزاره مفهومی نمایای پایداری در نظام بهره‌برداری مبتنی بر کشت مخلوط استخراج شد. فهرست کامل گزاره‌ها با عنایت به قرابت مفهومی و طی سلسله‌مراتب کدگذاری در نظریه بنیانی در قالب پنج طبقه موضوعی که هریک از نگاهی پایداری در این نظام بهره‌برداری را تحلیل می‌کنند، به شرح زیر گروه‌بندی شد: عوامل علّی، عوامل مداخله‌گر، عوامل زمینه‌ای، عوامل راهبردی و پیامدهای استفاده از سیستم کشت مخلوط.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.