مقاله تأثیر نسبتهای مختلف کشت مخلوط بر عملکرد سویا، ریحان و گاوزبان اروپایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر نسبتهای مختلف کشت مخلوط بر عملکرد سویا، ریحان و گاوزبان اروپایی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر نسبتهای مختلف کشت مخلوط بر عملکرد سویا، ریحان و گاوزبان اروپایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نسبتهای مختلف کشت مخلوط بر عملکرد سویا، ریحان و گاوزبان اروپایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر نسبتهای مختلف کشت مخلوط بر عملکرد سویا، ریحان و گاوزبان اروپایی :
تعداد صفحات :۲۷
بهمنظور بررسی عملکرد سویا، ریحان و گاوزبان اروپایی در وضعیت کشت مخلوط، آزمایشی بهصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی در نه تیمار و سه تکرار در سال ۱۳۹۰ اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل نسبتهای جایگزینی ۷۵، ۵۰ و ۲۵ درصد سویا با ریحان و گاوزبان اروپایی و کشت خالص هر یک از گیاهان بود. نتایج آزمایش نشان داد که اولین غلاف سویا در نسبت ۲۵:۷۵ سویا:گاوزبان اروپایی و کشت خالص در ارتفاع بالاتری قرار داشت. تعداد گره در ساق سویا در تیمارهای مخلوط بیشتر از کشت خالص بود. تعداد غلاف در بوته به غیر از نسبت ۷۵:۲۵ سویا:گاوزبان اروپایی و تعداد دانه در بوته نیز به غیر از نسبتهای ۷۵:۲۵ و ۵۰:۵۰ سویا:گاوزبان اروپایی در دیگر تیمارهای مخلوط بیشتر از کشت خالص بود. عملکرد دانه و بیولوژیک سویا در نسبت ۲۵:۷۵ سویا:ریحان بر کشت خالص سویا برتری داشت. عملکرد دانه در بوته و وزن خشک بوته در هم تیمارهای مخلوط بیشتر از کشت خالص بود. عملکرد اندام رویشی ریحان در هر دو چین، و نیز عملکرد بذر گاوزبان اروپایی با افزایش حضور سویا در مخلوط با کاهش مواجه شد. نسبت معادل سطح-زمان نشان داد که تیمارهای ۲۵:۷۵ سویا:ریحان و گاوزبان اروپایی و نسبت ۵۰:۵۰ سویا:گاوزبان اروپایی در مقایسه با کشت خالص بهترتیب ۹ ، ۱۱ و ۱۴ درصد برتری داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.