مقاله تأثیر آنزیم سلولاز بر ویژگی‌های فیزیکی و قابلیت زه‌کش خمیرکاغذ OCC


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر آنزیم سلولاز بر ویژگی‌های فیزیکی و قابلیت زه‌کش خمیرکاغذ OCC دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر آنزیم سلولاز بر ویژگی‌های فیزیکی و قابلیت زه‌کش خمیرکاغذ OCC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر آنزیم سلولاز بر ویژگی‌های فیزیکی و قابلیت زه‌کش خمیرکاغذ OCC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر آنزیم سلولاز بر ویژگی‌های فیزیکی و قابلیت زه‌کش خمیرکاغذ OCC :

تعداد صفحات :۲۲

این تحقیق برای ارزیابی پتانسیل آنزیم سلولاز در بهبود ویژگی‌های فیزیکی و قابلیت زه‌کش خمیرکاغذ OCC انجام شد. خمیرکاغذ OCC با درصد خشکی ۱۰ درصد، تحت شرایط ثابت درج حرارت °C50، مدت‌زمان۶۰ دقیقه، و محدود ۵/۴ـ۵/۵ pH در سطوح مختلف ۰۵/۰، ۱/۰، ۲/۰، ۳/۰، و ۵/۰درصد (بر‌اساس وزن خشک خمیرکاغذ) با آنزیم سلولاز پیش‌تیمار شد. همچنین، خمیرکاغذهای OCC در زمان‌های مختلف ۳۰، ۹۰، ۱۲۰، و۱۵۰ دقیقه در غلظت ثابت سلولاز (۳/۰ درصد) به‌‌طور مجزا پیش‌تیمار آنزیمی ‌‌شدند. در ادامه، خمیرکاغذهای پیش‌تیمار‌شده با آنزیم، در دور ثابت ۲۰۰۰ پالایش مکانیکی شدند. نتایج نشان داد پیش‌تیمار آنزیمی ‌‌بدون اعمال پالایش موجب افزایش درجه روانی خمیرکاغذ به میزان حدود ۲۲ درصد در مقایسه با نمون شاهد (خمیرکاغذ تیمار‌نشده با درجه روانیml, CSF 470) شد. استفاده از ۳/۰ و ۵/۰ درصد به‌‌طور مشترک بیشترین درجه روانی (ml, CSF 600) را نتیجه داد. با افزایش مصرف آنزیم سلولاز از ۰۵/۰ درصد به ۳/۰ درصد، کاغذهای با ضخامت کمتر و دانسیت بیشتر حاصل آمد و در مصرف بیشتر (۵/۰ درصد) دانسیت کاغذ کاهش یافت. در خمیرکاغذ OCC پالایش‌نشده، استفاده از زمان کوتاه‌تر تیمار آنزیمی ‌‌(۳۰ تا ۶۰ دقیقه)، خمیرکاغذهای با دانسیته و مقاومت به عبور هوای بیشتری را نتیجه داد. حداکثر درجه روانی خمیرکاغذ (ml, CSF 645) در مدت‌زمان ۹۰ دقیقه به‌دست آمد. افزایش مصرف آنزیم همراه با پالایش، موجب بهبود درجه روانی خمیرکاغذ شد و بهترین سطح مصرف آنزیم در محدود ۱/۰ـ‌۰۵/۰ درصد پیشنهاد می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.