مقاله اثر فراوری دپوکردن در سطوح گوناگون رطوبت و عمق‌های متفاوت بر سالم‌سازی بستر جوج? گوشتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر فراوری دپوکردن در سطوح گوناگون رطوبت و عمق‌های متفاوت بر سالم‌سازی بستر جوج? گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر فراوری دپوکردن در سطوح گوناگون رطوبت و عمق‌های متفاوت بر سالم‌سازی بستر جوج? گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فراوری دپوکردن در سطوح گوناگون رطوبت و عمق‌های متفاوت بر سالم‌سازی بستر جوج? گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر فراوری دپوکردن در سطوح گوناگون رطوبت و عمق‌های متفاوت بر سالم‌سازی بستر جوج? گوشتی :

تعداد صفحات :۱۳

این پژوهش به‌منظور بررسی اثر روش دپو‌کردن بر تغییرات دمایی و زنده‌مانی باکتری‌های بیماری‌زای بستر جوج گوشتی انجام گرفت. بدین منظور کود بستر با سه عمق (۳۰، ۶۰، و ۱۲۰ سانتی‌متر) و سه سطح رطوبت (۱۵، ۲۵، و ۳۵ درصد) در قالب طرح کرت‌های خرد‌شده به‌مدت ۲۱ روز دپو گردید. دمای روزانه در اعماق گوناگون بستر جوج گوشتی دپوشده و دمای محیط آزمایش ثبت گردید. نمونه‌گیری از دپو در اعماق متفاوت با رسیدن دما به مقدار بیشین خود، صورت گرفت و کشت و شمارش جمعیت باکتریایی انجام شد. اثر عمق بر دمای دپو بین روزهای ۲ تا ۱۳ آزمایش معنی‌دار بود (۰۵/0P<). سطح رطوبت بیشتر در روزهای ۱ تا ۴ و ۹ تا ۲۱ باعث افزایش دمای دپو شد (۰۵/0P<). اثر متقابل عمق×رطوبت بر دمای دپو معنی‌دار بود (۰۵/0P<). جمعیت کل باکتریایی در تیمارهای دپوشده (به‌جز عمق ۳۰ سانتی‌متر با رطوبت ۱۵ درصد و عمق ۱۲۰ سانتی‌متر با رطوبت ۲۵ درصد) در مقایسه با تیمار شاهد کاهش یافت (۰۵/0P<). میانگین جمعیت کلیفرم‌ها در عمق ۳۰ سانتی‌متری با رطوبت ۲۵ درصد، و عمق‌های ۳۰ و ۶۰ سانتی‌متر با رطوبت ۳۵ درصد به صفر رسید. در عمق‌های متفاوت با ۳۵ درصد رطوبت هیچ‌گونه کلنی از جمعیت اشریشیاکلی مشاهده نشد. میانگین جمعیت سالمونلا در عمق‌های ۳۰ و ۶۰ با رطوبت ۲۵ و ۳۵ درصد و عمق ۱۲۰ با رطوبت ۳۵ درصد صفر بود. در مجموع، دپو‌کردن بستر جوج گوشتی با ۳۵ درصد رطوبت، با رسیدن حرارت به سطح مناسب طی ۹ روز، سبب کاهش جمعیت کل باکتری‌ها و سایر کلیفرم‌ها و حذف کامل باکتری‌های بیماری‌زای بستر (اشریشیاکلی و سالمونلا) گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.