مقاله اثر محیط‌های ‌کشت مختلف بر زهرآگینی کنیدی‌ها و بلاستوسپورهای قارچ Metarhizium anisopliae علیه مراحل مختلف نموی سن گندم Eurygater integriceps


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر محیط‌های ‌کشت مختلف بر زهرآگینی کنیدی‌ها و بلاستوسپورهای قارچ Metarhizium anisopliae علیه مراحل مختلف نموی سن گندم Eurygater integriceps دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محیط‌های ‌کشت مختلف بر زهرآگینی کنیدی‌ها و بلاستوسپورهای قارچ Metarhizium anisopliae علیه مراحل مختلف نموی سن گندم Eurygater integriceps  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محیط‌های ‌کشت مختلف بر زهرآگینی کنیدی‌ها و بلاستوسپورهای قارچ Metarhizium anisopliae علیه مراحل مختلف نموی سن گندم Eurygater integriceps،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محیط‌های ‌کشت مختلف بر زهرآگینی کنیدی‌ها و بلاستوسپورهای قارچ Metarhizium anisopliae علیه مراحل مختلف نموی سن گندم Eurygater integriceps :

تعداد صفحات :۱۷

زهرآگینی کنیدی‌ها و بلاستوسپورهای تولیدی قارچ Metarhizium anisopliae در محیط‌های کشت مختلف علیه پوره‌ها و حشرات بالغ سن گندم Eurygaster integriceps بررسی شد. آزمایش‌ها با آرایش فاکتوریل ‌در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام ‌شد. کلی آزمون‌های تعیین زهرآگینی به روش زیست‌سنجی غوطه‌وری با غلظت‌های ۱۰۳ تا ۱۰۷ اسپور بر میلی‌لیتر انجام شد. نتایج نشان داد زهرآگینی بلاستوسپورها و کنیدی‌های حاصل از محیط‌های کشت مختلف با یکدیگر تفاوت معنادار دارند. بیشترین و کمترین درصد مرگ کل بلاستوسپورها برای پوره‌های سن دوم به‌ترتیب ۱۰۰ و ۶/۴۱ درصد در محیط‌های عصار سبوس برنج و عصار سبوس گندم + عصار سبوس برنج حاصل شد. بیشترین درصد مرگ پوره‌های سن دوم به میزان‌ ۱۰۰ درصد با کنیدی‌های حاصل از محیط‌های سبوس گندم، تفال جو بهنوش و آرد برنج، و کمترین درصد مرگ کل ۱/۸۶ درصد با کنیدی‌های حاصل از محیط ذرت به‌دست‌آمد. کمترین LT50 ثبت شده ۳/۲ روز در محیط عصار سبوس‌ گندم + مخمر روی پوره‌های سن دو بوده و بیشترین LT50 ثبت شده ۱/۱۰ روز مربوط به تیمار بلاستوسپورهای عصار سبوس‌ گندم + عصار سبوس‌ برنج روی پوره‌های سن پنج بوده است. کمترین LT50 ثبت‌شده ۷/۴ روز مربوط به کنیدی‌های محیط سبوس برنج روی پوره‌های سن دو، و بیشترین LT50 ثبت‌شده ‌۱/۱۳روز از برنج کامل روی پوره‌های سن چهار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.