مقاله اثر چرای دام بر تغییر و تنوع گونههای جنگلی در گروههای زادآوری طبیعی (مطالعه موردی: بخش پاتم جنگل خیرود)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر چرای دام بر تغییر و تنوع گونههای جنگلی در گروههای زادآوری طبیعی (مطالعه موردی: بخش پاتم جنگل خیرود) دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر چرای دام بر تغییر و تنوع گونههای جنگلی در گروههای زادآوری طبیعی (مطالعه موردی: بخش پاتم جنگل خیرود) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر چرای دام بر تغییر و تنوع گونههای جنگلی در گروههای زادآوری طبیعی (مطالعه موردی: بخش پاتم جنگل خیرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر چرای دام بر تغییر و تنوع گونههای جنگلی در گروههای زادآوری طبیعی (مطالعه موردی: بخش پاتم جنگل خیرود) :
تعداد صفحات :۳۸
عوامل تهدیدکننده پایداریِ جنگلها طبیعی و انسانیاند. عوامل انسانیِ تخریب جنگلها شامل چرای دام، آتشسوزی، تغییر کاربری، بهرهبرداری معدن، قاچاق چوب، و رهاسازی زباله در جنگل است. چرای دام در جنگلها آثار تخریبی زیادی دارد. در این مطالعه، اثر چرای دام بر پیدایش، تنوع، و تغییر گونههای جنگلی در گروههای زادآوری بررسی شده است. منطقه مورد مطالعه، گاوسراهای بنجهبن و پاتم، واقع در بخش پاتم جنگل آموزشیـپژوهشی دانشگاه تهران، است. برای این منظور، از محل هر گاوسرا در چهار مسیر در امتداد مسیرهای مالرو بهصورت ترانسکت تا مرز سامان عرفی هر گاوسرا حرکت صورت گرفت و بر روی خط نمونهها در هریک از گروههای زادآوری قطعهنمونههایی به ابعاد ۵/۲×2 (5 متر مربع) مشخص و در آنها نوع گونههای چوبی و علفی مشخص شدند. شاخصهای تنوع و یکنواختی در فواصل ۵۰۰ متری از گاوسراها نیز با استفاده از نرمافزار Ecological Methodology محاسبه شد. نتایج نشان داد بیشترین نهالهای موجود در منطقه از گونه ممرز است که همراه افرا عناصر اصلی منطقه را تشکیل میدهند. نمودار روند تغییر گونهها نشان میدهد با افزایش فاصله از گاوسراها از تعداد گونههای ممرز و افرا کاسته و بر فراوانی گونه راش افزوده میشود. با افزایش فاصله از گاوسرا، روند افزایشی در عاملهای تنوع و یکنواختی مشاهده شد. در فواصل نزدیک به گاوسراها، گونههای علفی غالب شاملOxalis acetosella، fruticosus Rubus، Sambucus nigra،Euphorbia amygdaloides ، Pteridium aquilinum، Oplismenus undulatifoliusو گونههای درختی غالب شامل Parrotia persica، Mespilus germanica، Acer cappadocicum، Crataegus Spp، D.lotus C.betulus، و Prunusdivaricata است. تنوع زیاد گونههای چوبی و علفی در مناطق نزدیک به گاوسراها نشاندهنده تخریب شدید این مناطق است که باعث ظهور گونههای مهاجم شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.