مقاله بهینه سازی واحد جدید شیرین سازی گاز طبیعی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی واحد جدید شیرین سازی گاز طبیعی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی واحد جدید شیرین سازی گاز طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی واحد جدید شیرین سازی گاز طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی واحد جدید شیرین سازی گاز طبیعی :

تعداد صفحات:۲۲

چکیده:

در این تحقیق ب ا استفاده از نرم افزار HYSYS اثرات تغییر در پارامترهای طراحی واحد جدید شیرین سازی گازبه نام آما ک مورد مطالعه قرار گرفته است . پارامترهای تحت بررسی شامل : غلظت دی اتانول آمین – دمای آمین ضعیف – فشار آمین ضعیف – میزان جریان آمین ض عیف در گردش – میزان جریان بالاسری از برج عریانساز ( بارحرارتی ریبویلر ) – تغییر در نوع آمین مصرفی ازMDEA به DEAتعداد سینی ها در برج جذب کننده و –عریانساز و استفاده از بخار باز بجای آب جبرانی به سیستم می باشند . پس از تغییر در پارامترهای طراحی و نتایج ح اصل از آنها، چندین مورد مطالعاتی که پارامترها بطور همزمان تغییر می کردند، در نظر گرفته شده و تأثیر هریک از آنها بر مشخصات گاز تصفیه شده و هزینه عملیاتی تحت بررسی قرار گرفتن د. بهترین مورد مطالعاتی انتخاب شده توانائی کاهش هزینه عملیاتی تا بیش از ۲ میلیون د لار در سال را بدون تغییر چندانی در مشخصات گاز تصفیه شده دارا بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.