مقاله پرورش پاروپای آب شیرین Eucyclops serrulatus با استفاده از جیرههای جلبکی و غیر جلبکی در شرایط آزمایشگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پرورش پاروپای آب شیرین Eucyclops serrulatus با استفاده از جیرههای جلبکی و غیر جلبکی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پرورش پاروپای آب شیرین Eucyclops serrulatus با استفاده از جیرههای جلبکی و غیر جلبکی در شرایط آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پرورش پاروپای آب شیرین Eucyclops serrulatus با استفاده از جیرههای جلبکی و غیر جلبکی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پرورش پاروپای آب شیرین Eucyclops serrulatus با استفاده از جیرههای جلبکی و غیر جلبکی در شرایط آزمایشگاهی :
تعداد صفحات :۲۶
پاروپایان، از سختپوستان زئوپلانکتونی، طعمههای مناسبی برای تغذیه لارو ماهیاناند. در تحقیق حاضر تأثیر ۵ تیمار غذایی مختلف شامل جلبک سبز Scenedesmus quadricauda، پودر غلات گیاهی (برنج+ گندم+ کلزا+ جو)، پودر غذای ماهی، پودر مخلوط کود (کود مرغی+ کود گاوی) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) در میزان تولید، رشد و اندازه بدن در پاروپای آب شیرین Eucyclops serrulatus بررسی شد. نتایج نشان داد که میانگین تولید ناپلیوس ۷/۴ ± 8/48 (خطای استاندارد ±)، ۳۵/۲± 4/28، ۱/۲ ± 7/17، ۸/۱± 9/15 و ۸/۱ ± 6/2 فرد به ازای هر ماده و میانگین تولید کپه پودیت ۹/۴ ± 3/37، ۸/۱ ± 3/29، ۲/۳± 6/18، ۰/۱± 1/7 و ۸/۱ ± 3/5 فرد به ازای هر فرد ماده به ترتیب با پودر غذای ماهی، مخمر، پودر غلات گیاهی، جیره جلبکی سندسموس و کود مخلوط است. پودر غذای ماهی مناسبترین جیره برای پرورش پاروپای E. serrulatus بود، زیرا بیشترین تولید کل پاروپا (ناپلیوس+ کپه پودیت+ بالغ) (۷/۳ ± 3/101 فرد به ازای هر فرد ماده یا ۲/۹۴ ± 0/2533 فرد در هر لیتر)، میزان رشد ویژه (۱۵/۰ در روز)،کوتاهترین زمان دو برابرشدن جمعیت (۶۰/۴ روز)، و بالاترین اندازه بدن (۸/۶۹۱ میکرومتر طول و ۲/۲۹۸ میکرومتر عرض) را داشت. در مجموع نتایج این تحقیق بر اساس تولید، رشد و اندازه بدن مشخص کرد که پاروپای E. serrulatus پتانسیل مناسب پرورش با جیرههای جلبکی و غیر جلبکی را دارد، اما عملکرد مناسبتر در جیرههای غیر جلبکی دیده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.