مقاله ارزیابی عملکرد ترکیب باسیلوس‎های پروبیوتیکی و مخمر ساکارومایسس سرویزیا ایزوله‌شده از دستگاه گوارش بچه‌ماهیان فیل‌ماهی، در ارتقای فاکتورهای رشد و بیوشیمیایی عصاره بدن و افزایش مقاومت لارو ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در مقابله با عوامل استرس‌زا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی عملکرد ترکیب باسیلوس‎های پروبیوتیکی و مخمر ساکارومایسس سرویزیا ایزوله‌شده از دستگاه گوارش بچه‌ماهیان فیل‌ماهی، در ارتقای فاکتورهای رشد و بیوشیمیایی عصاره بدن و افزایش مقاومت لارو ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در مقابله با عوامل استرس‌زا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد ترکیب باسیلوس‎های پروبیوتیکی و مخمر ساکارومایسس سرویزیا ایزوله‌شده از دستگاه گوارش بچه‌ماهیان فیل‌ماهی، در ارتقای فاکتورهای رشد و بیوشیمیایی عصاره بدن و افزایش مقاومت لارو ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در مقابله با عوامل استرس‌زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد ترکیب باسیلوس‎های پروبیوتیکی و مخمر ساکارومایسس سرویزیا ایزوله‌شده از دستگاه گوارش بچه‌ماهیان فیل‌ماهی، در ارتقای فاکتورهای رشد و بیوشیمیایی عصاره بدن و افزایش مقاومت لارو ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در مقابله با عوامل استرس‌زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد ترکیب باسیلوس‎های پروبیوتیکی و مخمر ساکارومایسس سرویزیا ایزوله‌شده از دستگاه گوارش بچه‌ماهیان فیل‌ماهی، در ارتقای فاکتورهای رشد و بیوشیمیایی عصاره بدن و افزایش مقاومت لارو ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در مقابله با عوامل استرس‌زا :

تعداد صفحات :۱۸

مطالعه حاضر با هدف تعیین تأثیرات ترکیب پروبیوتیکی: باسیلوس لیچنی فورمیس، باسیلوس سابتلیس، به همراه مخمر ساکارومایسس سرویزیا که از روده بچه‌ماهیان فیل ماهی جداسازی شدند، در فاکتورهای رشد و بیوشیمیایی حاصل از عصاره بدن و میزان مقاومت لارو ماهی فیتوفاگ (با میانگین وزن ۱۰±200 میلی‌گرم) در برابر عوامل استرس‎زای محیطی انجام شد. برای تغذیه لاروها از غذای فرموله‌شده کپورماهیان استفاده شد. ماهیان گروه کنترل با جیره پایه و ماهیان ۳ گروه آزمایشی دیگر با جیره مکمل‌سازی‌شده با ۳ سطح ۱۰۶ × 5/1 (جیره ۱T)،۱۰۶ × 3 (جیره ۲T) و ۱۰۶ × 5/4 (جیره ۳T) تغذیه شدند. نتایج نشان دادند که، بعد از ۳۰ روز تغذیه در تیمارهای مکمل‌سازی‌شده، پارامترهای رشد به طور معنی‎داری افزایش پیدا کردند (۰۵/0P<). تیمار‎های ۲T و ۳Tبه طور معنی‎داری رشد بهتری را با ضریب تبدیل غذاییکمتر نسبت به گروه شاهد نشان دادند و نرخ رشد ویژه نیز در این تیمارها بهترین عملکرد را داشت. همچنین، نتایج نشان دادند که میزان لیپاز در هر ۴ گروه آزمایشی تغییر معنی‎داری نداشت (۰۵/0P>). میزان آمیلاز به ترتیب در تیمار‎های ۲T و ۳T و میزان قند در تیمار ۳T بیشترین میزان خود را داشتند؛ میزان کورتیزول نیز در تیمار شاهد به صورت معنی‎داری نسبت به گروه‎های پروبیوتیکی بیشتر بود (۰۵/0P<). لاروهای تغذیه‌شده با جیره حاوی ترکیب پروبیوتیکی مقاومت بیشتری در برابر شرایط نامساعد محیطی در مقایسه با تیمار کنترل نشان دادند (۰۵/0P<). نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از مخلوط پروبیوتیکی در مکمل‌سازی غذا می‌تواند در فاکتورهای رشد، فاکتورهای بیوشیمیایی عصاره بدن و میزان مقاومت لارو ماهی فیتوفاگ در اکثر موارد تأثیرگذار باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.