مقاله طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازهگیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازهگیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازهگیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازهگیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازهگیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه :
تعداد صفحات :۱۶
اندازهگیری مقاومت الکتریکی و امپدانس الکتریکی روشی نو در ارزیابی کیفیت مواد غذایی است. روشهای الکتریکی علاوه بر تشخیص عوامل کیفی، نسبت به تغییرات غلظت و وضعیت آب در بافتهای گیاهی حساس هستند. بنابراین، از این روش برای تشخیص رسیدگی، آسیبدیدگی، رسیدن بیش از حد، پوسیدگی یا عوامل کیفی دیگر استفاده میشود. در تحقیقات گذشته، الکترود استفادهشده در آزمایشهای اندازهگیری مقاومت الکتریکی و امپدانس الکتریکی در بافت میوه فرو برده میشد و مقاومت الکتریکی بافت بین دو الکترود اندازهگیری میشد. الکترودها معمولاً سوزنیشکل هستند و به میوه آسیب میرسانند. به همین دلیل در بررسی تغییرات مقاومت الکتریکی و امپدانس الکتریکی، نیاز به تعویض نمون آزمایشی بود. هدف این تحقیق طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازهگیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه و بررسی امکان استفاده از الکترود صفحهای مخصوص، بدون آسیبرساندن به بافت میوه برای اندازهگیری مقاومت الکتریکی میوه بود. الکترودها دو صفحه مسیاند که میوه در بین این دو صفحه در حالیکه نیروی ثابتی به آن وارد میشد قرار میگرفت. وسایل و قطعات اصلی بهکاررفته در این دستگاه عبارتاند از: LCRمتر، مبدل نیرو، نمایشگر، پای اصلی، قاب، فک.آزمایش با این وسیله روی سیب قرمز انجام شد. آزمایشهای اندازهگیری مقاومت الکتریکی در دو بسامد جریان kHz1 و Hz120 انجام شد. نتایج آزمایشها نشان داد که با کاهش رطوبت میوه و در نتیجه افزایش غلظت یونی، مقاومت الکتریکی میوه کاهش مییابد. همچنین، در صورت نگهداری سیب در دمای محیط و در نتیج ادامهیافتن فرایند رسیدن میوه، تغییرات مقاومت الکتریکی برحسب زمان، به فرم تابع درج سوم تغییر میکند، و وزن محصول برحسب زمان، بهصورت کاملاً خطی کاهش مییابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.