مقاله برآورد ترکیبپذیری عملکرد و اجزاء آن با استفاده از تجزیه دیآلل در ارقام طالبی ایرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله برآورد ترکیبپذیری عملکرد و اجزاء آن با استفاده از تجزیه دیآلل در ارقام طالبی ایرانی دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برآورد ترکیبپذیری عملکرد و اجزاء آن با استفاده از تجزیه دیآلل در ارقام طالبی ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد ترکیبپذیری عملکرد و اجزاء آن با استفاده از تجزیه دیآلل در ارقام طالبی ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برآورد ترکیبپذیری عملکرد و اجزاء آن با استفاده از تجزیه دیآلل در ارقام طالبی ایرانی :
تعداد صفحات :۴۵
مطالعه ترکیبپذیری و اثرات ژنی که با استفاده از طرح تلاقی دیآلل بدست میآیند، اطلاعات قابل ملاحظهای را درباره طراحی برنامههای اصلاحی در اختیار متخصصین اصلاح نباتات قرار میدهد. در این پژوهش، نحوه توارث و کنترل ژنتیکی عملکرد و اجزای آن در یک طرح تلاقی دیآلل کامل برای هفت رقم ایرانی طالبی ریشبابا، شاهآبادی، سمسوری، دستجردی، مگسی نیشابور، تیلطرق و ساوهای مورد مطالعه قرار گرفت. تجزیه واریانس، اختلاف معنیدار بین ژنوتیپهای مورد مطالعه را نشان داد. همچنین اثرات ترکیبپذیری عمومی، ترکیبپذیری خصوصی و اثر تلاقیهای معکوس برای تمام صفات معنیدار بود. والد ریشبابا دارای بالاترین میزان ترکیبپذیری عمومی مثبت برای صفات تعداد میوه، ضخامت گوشت و عملکرد بود. همچنین دورگ ریشبابا × ساوهای بیشترین ترکیبپذیری خصوصی مثبت و معنیدار را برای عملکرد و تعداد میوه داشت. هتروزیس مطلوب بر اساس والد برتر برای صفات عملکرد، وزن میوه، تعداد میوه و طول میوه مشاهده شد. اثرات افزایشی، در کنترل صفات طول میوه، عرض میوه و ضخامت گوشت مهمتر بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.