مقاله مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–۶ و اٌمگا–۳ در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–۶ و اٌمگا–۳ در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–۶ و اٌمگا–۳ در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–۶ و اٌمگا–۳ در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–۶ و اٌمگا–۳ در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران :

تعداد صفحات :۱۰

زمینه مطالعه: شیرگاو منبع اسیدهای چرب خانواده اٌمگا–6 و اٌمگا–3 می باشد که مصرف آنها نقش حیاتی در سلامت انسان دارد. از آنجاییکه نسبت نامتعادل بین این دو خانواده با افزایش وقوع بیماریهای مزمن مرتبط شناخته شده است لذا نسبت بین این دو مهمتر از مقدار کمی آنهاست (مطلوبترین نسبت‌ 1:1‌.) هدف: این پژوهش با هدف تعیین مقدار کمی و نسبت بین اٌمگا–6 و اٌمگا–3 در شیر گاو حاصل از دو سیستم پرورش صنعتی و سنتی در استان لرستان انجام شد. روش کار: بدین منظور تعداد ۲۰ نمونه شیر (۱۰ نمونه صنعتی و ۱۰ نمونه سنتی) از گاوداری‌های شهرستان خرم آباد جمع آوری و با استفاده از دستگاه گازکروماتوگرافی آنالیز شد. نتایج: مقدار نسبی اٌمگا–6 در چربی شیر سنتی‌ (2/0±65/1)%‌ کمتر از شیر صنعتی ‌(4/0±12/2)% بود در حالیکه میزان اٌمگا–3 در شیر سنتی ‌(04/0±21/0)%‌ بیشتر از شیر صنعتی ‌(03/0±16/0)%‌ مشاهده شد. نسبت بین اٌمگا–6 و اٌمگا–3 در شیر سنتی (۸ به ۱) کمتر از شیر صنعتی (۱۳ به ۱) مشخص گردید ‌(01/0.)p< نتیجه گیری نهایی: این پژوهش نشان داد که شیر تولیدی در سیستم سنتی در مقایسه با سیستم صنعتی استان لرستان دارای نسبت متعادل تری بین خانواده اٌمگا–6 به اٌمگا–3 است و البته این نسبت در شیر تولیدی هر دو سیستم مطلوب نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.