مقاله خلقت آدم در اسطوه آفرینش مانوی(بررسی فصل ۶۴ کفالای قبطی نسخه برلین)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خلقت آدم در اسطوه آفرینش مانوی(بررسی فصل ۶۴ کفالای قبطی نسخه برلین) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خلقت آدم در اسطوه آفرینش مانوی(بررسی فصل ۶۴ کفالای قبطی نسخه برلین) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خلقت آدم در اسطوه آفرینش مانوی(بررسی فصل ۶۴ کفالای قبطی نسخه برلین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خلقت آدم در اسطوه آفرینش مانوی(بررسی فصل ۶۴ کفالای قبطی نسخه برلین) :
تعداد صفحات :۲۱
چکیده:
ازجمله کتب بسیار مهم و کلیدی در زمینهی مانویت، کتاب کفالایا است که در اصل به زبان قبطی نوشته شدهاست. مسیحیان شمال آفریقا که به این دین جدید گرویده بودند، این کتاب را به زبان قبطی و به نوعی از زبان مانی حیّ، که در این کتاب با عناوینی چون «فرستاده» و «پیامبر» از او یاد میشود، نوشتهاند.
هرفصل، جلسات وعظ مسیح را میماند؛ که شاگردان از او چیزی را میپرسند و پاسخ را از پیامبر خود دریافت میکنند.
خلقت همواره نقطه عطف و لحظهی آغاز هر چیزی است. خلقت بشر همواره بخش افسون کننده و جذاب ادیان به شمار میآید، به ویژه در مانویت که برگرفته از افکار تلفیقی ِ بودایی، مسیحی و گنوسی است. داستان آفرینش آدم، به صورت دقیق تنها در فصل ۶۴ کفالایای قبطی عنوان شده. چنین بیان میشود که آدم را در سه چیز برتر و بهتر از سایر موجودات مرکّب در آسمان و زمین میدانند و اینکه دیوان به خاطر هفت ویژگیاش او را به وجود آوردند. از این رو از لحاظ اسطورهشناسی و تحقیق در این زمینه، این فصل حائز اهمیت است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.