مقاله برآورد زمان رسید نسبی فازهای متفاوت امواج زلزله با استفاده از روش منظم‌سازی تغییر کلی (Total variation)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برآورد زمان رسید نسبی فازهای متفاوت امواج زلزله با استفاده از روش منظم‌سازی تغییر کلی (Total variation) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد زمان رسید نسبی فازهای متفاوت امواج زلزله با استفاده از روش منظم‌سازی تغییر کلی (Total variation)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد زمان رسید نسبی فازهای متفاوت امواج زلزله با استفاده از روش منظم‌سازی تغییر کلی (Total variation)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد زمان رسید نسبی فازهای متفاوت امواج زلزله با استفاده از روش منظم‌سازی تغییر کلی (Total variation) :

تعداد صفحات :۱۷

در این مقاله یک الگوریتم واهمامیخت کور با استفاده از روش منظم‌سازی تغییر کلی (TV)، به­منظور خوانش بسیاردقیق­تر زمان رسید نسبی فازهای متفاوت امواج زلزله به‌کار گرفته شده است. در این روش اثر چشمه و تضعیف به­صورت تابعی گاوسی در نظر گرفته شده و همراه با زمان رسید فازهای متفاوت برآورد می­شود. به‌جای روش نرم-۱ مرسوم برای TV در مقاله از تابع پتانسیل تنک‌‌کننده­تر ، برای واضح­تر کردن زمان رسید فازها استفاده می­شود. اهمیت این موضوع در آن است که زمان رسیدها در شناسایی ساختار درونی زمین مورد استفاده قرار می‌‌گیرند. برای مثال می­توان اطلاعات کلی و اولیه در مورد ساختار لایه مرزی هسته-‌گوشته (CMB) را با استفاده از اختلاف زمان رسید دو فاز SKS و SPdKS حاصل از زمین‌لرزه­های عمیق ثبت شده با یک شبکه لرزه‌نگاری باند پهن به‌دست آورد. به­منظور محاسبه اختلاف زمان رسید این دو فاز، ابتدا تابع زمانی چشمه برآورد می­شود. سپس مسئله وارون با استفاده از الگوریتم منظم‌سازی TV حل و روش روی داده­های مصنوعی و واقعی اعمال شد. در داده مصنوعی تولید شده، از یک زلزله فرضی در عمق ۵۰۰ کیلومتر استفاده شد، که ایستگاه­های گیرنده این زمین‌لرزه از فاصله ۹۰ تا ۱۱۵ درجه با فاصله یک درجه از یکدیگر در نظر گرفته شده­اند. داده واقعی مورد استفاده در این تحقیق مربوط به زلزله­ای با کانون عمیق در جنوب امریکا به بزرگی است که در تاریخ ۱۲ می ۲۰۰۰ رخ داده و در ۳۰ ایستگاه باند پهن در اروپا ثبت شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.