مقاله بررسی و مقایس? کارایی روش‎¬های FAHP و GCA برای مکان¬یابی پخش سیلاب در محیط GIS (مطالع? موردی: حوض? آبریز گربایگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی و مقایس? کارایی روش‎¬های FAHP و GCA برای مکان¬یابی پخش سیلاب در محیط GIS (مطالع? موردی: حوض? آبریز گربایگان) دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایس? کارایی روش‎¬های FAHP و GCA برای مکان¬یابی پخش سیلاب در محیط GIS (مطالع? موردی: حوض? آبریز گربایگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایس? کارایی روش‎¬های FAHP و GCA برای مکان¬یابی پخش سیلاب در محیط GIS (مطالع? موردی: حوض? آبریز گربایگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایس? کارایی روش‎¬های FAHP و GCA برای مکان¬یابی پخش سیلاب در محیط GIS (مطالع? موردی: حوض? آبریز گربایگان) :

تعداد صفحات :۳۳

اولین و مهم‎ترین گام در انجام پروژ طرح پخش سیلاب، مکان‎یابی مناطق مستعد برای پخش آب و نفوذ دادن آن به داخل سفره‎های زیرزمینی است. در این راستا استفاده از سامانه‎های اطلاعات مکانی (GIS)، برای تعیین مناطق مستعد پخش سیلاب بدون استفاده از سامان تصمیم‎گیری چندمعیاره (MCDM) مقدور نیست. در این پژوهش ابتدا نُه شاخص شامل شیب، ارتفاع، هدایت الکتریکی، قابلیت انتقال، ژئومورفولوژی، کاربری اراضی، تراکم شبک زهکشی، زمین‎شناسی و ضخامت آبرفت که در مکان‎یابی پخش سیلاب مؤثرند با استفاده از نرم‎افزار Arc GIS تبدیل به لایه‎های اطلاعاتی شده و پس از آن کلاس‎بندی شدند. سپس با روش خوشه‎بندی خاکستری (GCA)، تمام داده‎های ناقص یا گسسته به اعداد خاکستری برای بالا بردن کیفیت تحلیل و ارزش‎گذاری (وزن‎دهی) اطلاعات و داده‌ها تبدیل شدند. همچنین برای بالا بردن دقت پهنه‎بندی و تحلیل مقایسه‎ای، از دو روش تحلیل سلسله‎مراتبی ـ فازی (AHP) و روش خوشه‎بندی خاکستری (GCA) استفاده شد. درنهایت بر اساس هر روش، نقش نهایی حوضه تهیه و به پنج کلاس کاملاً مناسب، مناسب، متوسط، نامناسب، کاملاً نامناسب پهنه‎بندی شد. نتایج حاصله نشان می‌دهد که روش خوشه‎بندی خاکستری در مورد پهنه‎بندی مناطق مستعد پخش سیلاب، دقیق‌تر از روش تحلیل سلسله‎مراتبی ـ فازی (FAHP ( بوده و همچنین نتایج حاصل از کاربرد این دو روش، نشان‎دهند قرارگیری مناطق مستعد در واحدهای کواترنری PLQb, Qscg, Qgsc, Qb, Mm-1, Qc2 است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.