مقاله شناسایی و اولویت بندی جهت گیری های راهبردی بهسازی نظام تحقیقات کشاورزی کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و اولویت بندی جهت گیری های راهبردی بهسازی نظام تحقیقات کشاورزی کشور دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و اولویت بندی جهت گیری های راهبردی بهسازی نظام تحقیقات کشاورزی کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و اولویت بندی جهت گیری های راهبردی بهسازی نظام تحقیقات کشاورزی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و اولویت بندی جهت گیری های راهبردی بهسازی نظام تحقیقات کشاورزی کشور :

مقاله شناسایی و اولویت بندی جهت گیری های راهبردی بهسازی نظام تحقیقات کشاورزی کشور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۱۹ تا ۱۲۹ منتشر شده است.
نام: شناسایی و اولویت بندی جهت گیری های راهبردی بهسازی نظام تحقیقات کشاورزی کشور
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نظام تحقیقات کشاورزی ایران
مقاله جهت گیری راهبردی
مقاله اولویت بندی
مقاله فرایند تحلیل سلسله مراتبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مرحله اول این پژوهش از طریق راهبرد پیمایش و با هدف شناسایی جهت گیری های راهبردی صورت گرفته است. جامعه آماری تحقیق در این مرحله کلیه محققان سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی را شامل شده است. با استفاده از فرمول کوکران و از طریق روش نمونه گیری چندمرحله ای، ۱۵۲ محقق جهت تکمیل پرسشنامه تهیه شده به عنوان ابزار تحقیق انتخاب گردید. با استفاده از نرم افزار SPSS10، داده های گردآوری شده از طریق تحلیل عاملی اکتشافی مورد تحلیل قرار گرفت. در نتیجه، پنج عامل با عنوان تسهیل توسعه پایدار کشاورزی، ساماندهی نظام ملی تحقیقات کشاورزی، اصلاحات نهادی، ظرفیت سازی و بهسازی کارکردی استخراج شد که روی همرفته ۷۲۶۸ درصد واریانس کل را تبیین نموده اند. در مرحله دوم با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، عامل های استخراج شده مورد اولویت بندی قرار گرفت. بدین منظور، از طریق مرور پیشینه مربوطه و نقطه نظرات کارشناسان امر، سه معیار شامل میزان مناسبت، امکان پذیری و اثربخشی استخراج شد. یافته های این مرحله حاکی از این است که تسهیل توسعه پایدار کشاورزی، ساماندهی نظام ملی تحقیقات کشاورزی، ظرفیت سازی، اصلاحات نهادی و بهسازی کارکردی به ترتیب با کسب میانگین موزن ۰۳۵۶، ۰۳۰۸، ۰۱۶۲، ۰۱۰۴ و ۰۰۷۰ اولویت های جهت گیری راهبردی در بهسازی نظام تحقیقات کشاورزی ایران به شمار می روند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.