مقاله بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزل‏آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزل‏آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزل‏آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزل‏آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزل‏آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات :۱۷

در این تحقیق، تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با وزن متوسط ۳۲/۰±۳۵/۱۱ گرم مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش درون مخازن ۷۰۰ لیتری با تراکم ذخیره سازی ۴۰ عدد ماهی در هر استخر مورد مطالعه قرار گرفت. نوکلئوتید جیره در ۵ سطح صفر، ۰۵/۰، ۱/۰، ۱۵/۰ و۲/۰ درصد به جیره غذایی اضافه گردید. غذادهی بین ۵-۳% وزن توده زنده طی دوره پرورش و ۵ بار در روز انجام شد. پس از ۸ هفته غذادهی، بیشترین میزان افزایش وزن بدن و ضریب رشد ویژه در تیمار ۲/۰ درصد مشاهده شد که به جز با تیمار ۱۵/۰ درصد با بقیه تیمارها و گروه شاهد اختلاف معنی‎داری را نشان داد. همچنین نتایج این تحقیق نشان داد اسیدهای آمینه هیستیدین، آرژنین، ترئونین، والین، ایزولوسین، لوسین، فنیل آلانین، لیزین، اسیدگلوتامیک، سرین، گلیسین، مجموع تیروزین و فنیل آلانین، مجموع اسیدهای آمینه ضروری و مجموع اسیدهای آمینه غیر ضروری به طور معنی‎داری (۰۵/۰>P) تحت تاثیر سطوح مختلف نوکلئوتید در جیره غذایی قرار دارند. نتایج این آزمایش نشان داد اضافه کردن نوکلئوتید به جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان به میزان ۲/۰ درصد اثرات مثبتی بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله دارد و تیمار ۲/۰ درصد دارای مقدار اسیدهای آمینه ضروری بیشتری در مقایسه با سایر تیمار‏ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.