مقاله بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزلآلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزلآلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزلآلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزلآلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر نوکلئوتید موجود در جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله قزلآلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) :
تعداد صفحات :۱۷
در این تحقیق، تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با وزن متوسط ۳۲/۰±۳۵/۱۱ گرم مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش درون مخازن ۷۰۰ لیتری با تراکم ذخیره سازی ۴۰ عدد ماهی در هر استخر مورد مطالعه قرار گرفت. نوکلئوتید جیره در ۵ سطح صفر، ۰۵/۰، ۱/۰، ۱۵/۰ و۲/۰ درصد به جیره غذایی اضافه گردید. غذادهی بین ۵-۳% وزن توده زنده طی دوره پرورش و ۵ بار در روز انجام شد. پس از ۸ هفته غذادهی، بیشترین میزان افزایش وزن بدن و ضریب رشد ویژه در تیمار ۲/۰ درصد مشاهده شد که به جز با تیمار ۱۵/۰ درصد با بقیه تیمارها و گروه شاهد اختلاف معنیداری را نشان داد. همچنین نتایج این تحقیق نشان داد اسیدهای آمینه هیستیدین، آرژنین، ترئونین، والین، ایزولوسین، لوسین، فنیل آلانین، لیزین، اسیدگلوتامیک، سرین، گلیسین، مجموع تیروزین و فنیل آلانین، مجموع اسیدهای آمینه ضروری و مجموع اسیدهای آمینه غیر ضروری به طور معنیداری (۰۵/۰>P) تحت تاثیر سطوح مختلف نوکلئوتید در جیره غذایی قرار دارند. نتایج این آزمایش نشان داد اضافه کردن نوکلئوتید به جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان به میزان ۲/۰ درصد اثرات مثبتی بر ترکیب اسیدهای آمینه عضله دارد و تیمار ۲/۰ درصد دارای مقدار اسیدهای آمینه ضروری بیشتری در مقایسه با سایر تیمارها بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.