مقاله تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر استفاده از سطوح مختلف باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) :
تعداد صفحات :۲۱
این مطالعه به منظور بررسی اثر استفاده از باکتریهایBacillus subtilis و Bacillus licheniformis بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و میزان بقاء در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) انجام شد. در این آزمایش از سه سطح ۱۰۲×۱ (تیمار اول)، ۱۰۴×۱ (تیمار دوم)، ۱۰۶×۱ (تیمار سوم) باکتری (به نسبت مساوی از هر باکتری) به ازاء هر گرم غذا و تیمار شاهد (بدون پروبیوتیک)، در قالب یک طرح کاملاً تصادفی (۴ تیمار و هریک در ۳ تکرار) استفاده به عمل آمد. نتایج حاکی از آن بود که باکتریهای مورد استفاده به میزان معنیداری موجب افزایش وزن خشک و طول کل آرتمیا ارومیانا شدند (۰۵/0P<). بیشترین میزان تولید زیتوده مربوط به تیمار دوم (91/14 ± 72/41 میلی گرم بر لیتر) بود که اختلاف معنیداری را با سایر تیمارها نشان داد (05/0P<). همچنین میانگین رشد روزانه، افزایش وزن و ضریب رشد ویژه در تیمارهای آزمایشی به طور معنیداری بیشتر از تیمار شاهد بود (05/0P<). شاخص وضعیت در تیمارهای آزمایشی به صورت معنیداری کمتر از تیمار شاهد بود (57/0±68/11) (05/0P<). تجزیه تقریبی ترکیبات لاشه نیز حاکی از تاثیر معنی دار باکتریهای مورد استفاده در افزایش درصد ماده خشک و پروتئین خام در آرتمیا ارومیانا بود (05/0P<). درصد خاکستر و چربی خام تیمارهای آزمایشی تفاوت معنیداری را با تیمار شاهد نشان ندادند. پروبیوتیکهای مورد استفاده در این آزمایش تاثیری بر میزان بقاء آرتمیا ارومیانا در طی دوره پرورش نداشتند. نتایج نشان داد که تیمار دوم و سوم بیشترین تاثیر را در بهبود کلیه شاخصهای رشد و ترکیب لاشه داشتند، اما با توجه به تولید زیتوده بیشتر در تیمار دوم (91/14 ± 72/41 میلی گرم بر لیتر) در مقایسه با تیمار سوم (80/1 ± 80/29 میلیگرم بر لیتر) و میزان کمتر پروبیوتیک مورد استفاده در تیمار دوم، سطح 104×1 باکتری به ازاء هر گرم غذا جهت پرورش آرتمیا ارومیانا تا مرحله بلوغ پیشنهاد میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.