مقاله بررسی ترکیب و فراوانی فیتوپلانکتون‎ها و زئوپلانکتون‎های استخرهای خاکی پرورش میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ترکیب و فراوانی فیتوپلانکتون‎ها و زئوپلانکتون‎های استخرهای خاکی پرورش میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب و فراوانی فیتوپلانکتون‎ها و زئوپلانکتون‎های استخرهای خاکی پرورش میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب و فراوانی فیتوپلانکتون‎ها و زئوپلانکتون‎های استخرهای خاکی پرورش میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب و فراوانی فیتوپلانکتون‎ها و زئوپلانکتون‎های استخرهای خاکی پرورش میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) :

تعداد صفحات :۲۲

در این تحقیق ترکیب و فراوانی فیتوپلانکتون‎ها و زئوپلانکتون‎ها در استخرهای خاکی میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) در دلوار، بوشهر بررسی گردید. در طی دوره پرورش دامنه تغییرات دما و شوری آب، اکسیژن محلول و شفافیت آب به ترتیب ۳۲-۲۴ درجه سانتی‎گراد، ۵۰-۴۵ گرم در لیتر، ۵/۵-۵/۳ میلی‎گرم در لیتر و ۱۴۰-۶۰ سانتی‎متر بود. جنس‎های غالب از جامعه فیتوپلانکتون‎ها شامل Navicula، Cosinodiscus، Nitzchia، Rhizosolenia و Pleurosigma از دیاتوم ها، جنس‎های Peridinium، Ceratium از دینوفلاژلاته‌ها، جنس Oscillatoria از سیانوفیت‎ها، و جنس Nannochloropsis از کلروفیتا بودند. تحقیقات روی زئوپلانکتون‎ها نشان داد که جامعه آنها عمدتا شامل پاروپایان، روتیفرها، لارو پرتاران، sergestid و لاروهای سخت پوستان بود. پاروپایان فراوان‎ترین اجتماع زئوپلانکتونی بودند و دامنه فراوانی Calanoidae، Cyclopoidae وHarpacticoidae به ترتیب۱۷-۳، ۵-۲/۰، ۱-۰ فرد در لیتر بود. از کالانئیده‎ها Acartia و Centropage و از سیکلوپئیده‌ها Oithona غالب بودند و تنها گونه هارپکتیکوئیده ازجنس Euterpina بود. فراوانی پاروپایان وکل زئوپلانکتون‎ها در دوره پرورش L. vannamei تفاوت‌های معنی‌داری داشت. ضرایب همبستگی پیرسون نشان داد که فراوانی کالانئیده با اکسیژن محلول (۴۳/۰-r= ) و شوری آب (۵۴/۰-r= ) دارای همبستگی معنی‌دار است و فراوانی سیکلوپئیده‌ها با دمای آب (۳۸/0r= ) و pH (32/0r= ) دارای همبستگی معنی‌دار بود. به طور کلی فراوانی کل زئوپلانکتون‎ها با اکسیژن محلول (۳۹/0r= ) و pH (37/0r= ) همبستگی معنی‌داری نشان‌داد. نتایج آنالیز عوامل اصلی (PCA) نشان‌داد که فراوانی روتیفرها، pH و کل زئوپلانکتون‎ها به عنوان اولین عامل و شوری و اکسیژن محلول به عنوان دومین عامل می‎تواند در توجیه بیشترین تغییرات جامعه زئوپلانکتون‎ها در استخرهای میگوی پاسفید استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.