مقاله بهینه‎سازی استخراج ترکیبات آنتی‎اکسیدانی جلبک قهوهای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهینه‎سازی استخراج ترکیبات آنتی‎اکسیدانی جلبک قهوهای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه‎سازی استخراج ترکیبات آنتی‎اکسیدانی جلبک قهوهای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه‎سازی استخراج ترکیبات آنتی‎اکسیدانی جلبک قهوهای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه‎سازی استخراج ترکیبات آنتی‎اکسیدانی جلبک قهوهای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو :

تعداد صفحات :۲۲

عصاره‌های جلبک قهوه‌ای سارگاسوم Sargassum angustifolium با استفاده از روش استخراج به کمک مایکروویو استخراج شدند. تیمارها شامل ۳ حلال‌ (آب، متانول و اتانول) ۳ قدرت و مدت زمان استخراج (w 90 ×۱۰، w180×۲۰ و w 270×۳۰ دقیقه) و ۳ نسبت جلبک به حلال (۱:۵، ۱:۱۰ و ۱:۲۰) بود. برای طراحی آزمایش‌ها از طرح بهینه‌سازی تاگوچی استفاده شد. میزان ترکیبات فنولی کل، شناسایی ترکیبات فنولی، قدرت کاهندگی آهن، درصد خنثی‌کنندگی رادیکالهای آزاد و خاصیت آنتی‎اکسیدانی کل عصاره‌ها مورد سنجش قرار گرفت. با توجه به نتایج، استخراج با حلال آبی، زمان ۳۰ دقیقه و نسبت جلبک به حلال ۱ به ۲۰ تیمار بهینه برای استخراج عصاره از این جلبک می‌باشد. میزان فنول کل، قدرت کاهندگی آهن، خنثی‌کنندگی رادیکالهای آزاد و خاصیت آنتی‎اکسیدانی کل این تیمار به ترتیب؛ ۶۰/۲ برحسب میلی‌گرم اسیدتانیک بر گرم ماده خشک جلبک، ۱۸/۱ بر حسب میلی‌گرم اسید اسکوربیک در گرم ماده خشک ،۰۴/۶۰ % و ۴۵/۳۶ بر حسب میلی‌گرم اسید اسکوربیک در گرم ماده خشک بود. ترکیبات فنولی شناسایی شده جلبک سارگاسوم شامل اسید گالیک (۳۳/۷ میکروگرم بر میلی‎لیتر)، اسید پروتئوکاتچوئیک (۹۳/۲۹)، اسید جنتیستیک (۱۵/۱۵) و اسید هیدروکسی بنزوئیک (۶۱/۱۴) بود. نتایج نشان داد این جلبک گونه مناسبی برای استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی طبیعی می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.