مقاله بهینهسازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی جلبک قهوهای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی جلبک قهوهای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی جلبک قهوهای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی جلبک قهوهای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی جلبک قهوهای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو :
تعداد صفحات :۲۲
عصارههای جلبک قهوهای سارگاسوم Sargassum angustifolium با استفاده از روش استخراج به کمک مایکروویو استخراج شدند. تیمارها شامل ۳ حلال (آب، متانول و اتانول) ۳ قدرت و مدت زمان استخراج (w 90 ×۱۰، w180×۲۰ و w 270×۳۰ دقیقه) و ۳ نسبت جلبک به حلال (۱:۵، ۱:۱۰ و ۱:۲۰) بود. برای طراحی آزمایشها از طرح بهینهسازی تاگوچی استفاده شد. میزان ترکیبات فنولی کل، شناسایی ترکیبات فنولی، قدرت کاهندگی آهن، درصد خنثیکنندگی رادیکالهای آزاد و خاصیت آنتیاکسیدانی کل عصارهها مورد سنجش قرار گرفت. با توجه به نتایج، استخراج با حلال آبی، زمان ۳۰ دقیقه و نسبت جلبک به حلال ۱ به ۲۰ تیمار بهینه برای استخراج عصاره از این جلبک میباشد. میزان فنول کل، قدرت کاهندگی آهن، خنثیکنندگی رادیکالهای آزاد و خاصیت آنتیاکسیدانی کل این تیمار به ترتیب؛ ۶۰/۲ برحسب میلیگرم اسیدتانیک بر گرم ماده خشک جلبک، ۱۸/۱ بر حسب میلیگرم اسید اسکوربیک در گرم ماده خشک ،۰۴/۶۰ % و ۴۵/۳۶ بر حسب میلیگرم اسید اسکوربیک در گرم ماده خشک بود. ترکیبات فنولی شناسایی شده جلبک سارگاسوم شامل اسید گالیک (۳۳/۷ میکروگرم بر میلیلیتر)، اسید پروتئوکاتچوئیک (۹۳/۲۹)، اسید جنتیستیک (۱۵/۱۵) و اسید هیدروکسی بنزوئیک (۶۱/۱۴) بود. نتایج نشان داد این جلبک گونه مناسبی برای استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی طبیعی میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.