مقاله تأثیر زمان فعالیت در روز بر شاخص های حداکثر اکسیداسیون چربی (MFO FAT max MFO time) در زنان جوان سالم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر زمان فعالیت در روز بر شاخص های حداکثر اکسیداسیون چربی (MFO FAT max MFO time) در زنان جوان سالم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر زمان فعالیت در روز بر شاخص های حداکثر اکسیداسیون چربی (MFO FAT max MFO time) در زنان جوان سالم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر زمان فعالیت در روز بر شاخص های حداکثر اکسیداسیون چربی (MFO FAT max MFO time) در زنان جوان سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر زمان فعالیت در روز بر شاخص های حداکثر اکسیداسیون چربی (MFO FAT max MFO time) در زنان جوان سالم :
تعداد صفحات :۲۴
میزان اکسیداسیون چربی هنگام فعالیت بدنی، تحت تأثیر عواملی مانند شدت و مدت فعالیت، نوع تمرین، رژیم غذایی و سطح فعالیت بدنی قرار می گیرد. اما اثر زمان روز بر میزان اکسیداسیون چربی هنگام فعالیت بدنی کمتر بررسی شده است. بنابراین تحقیق حاضر به منظور بررسی تأثیر زمان فعالیت در روز بر شاخص های حداکثر اکسیداسیون چربی در زنان جوان فعال طراحی شده است. به این منظور ۱۴ زن جوان سالم با میانگین و انحراف استاندارد مقادیر سن، درصد چربی، وزن، شاخص توده بدنی و حداکثر اکسیژن مصرفی به ترتیب ۶/۱±۶/۲۱ سال، ۶/۴ ±۳/۱۸ درصد، ۳/۳± ۲/۵۱ کیلوگرم، ۷/۱± ۲۲ کیلوگرم بر مترمربع و ۲/۴ ±۸/۴۰ میلی لیتر بر کیلوگرم در دقیقه به صورت داوطلبانه انتخاب شدند. آزمون در دو نوبت صبح (ساعت ۸-۷) و عصر (ساعت ۲۰-۱۹) و در دو جلسه به فاصله ۷ روز انجام شد. برنامه آزمون شامل یک تمرین فزاینده با تواتر ۳ دقیقه ای روی نوارگردان با سرعت و شیب اولیه به ترتیب m/min 3/58 و ۱ درصد بود و سرعت هر ۳ دقیقه m/min 7/16 افزایش می یافت تا زمانی که به m/min 125 برسد، پس از آن هر ۳ دقیقه افزایش شیب به مقدار ۲ درصد تا سطح RER برابر ۱ ادامه می یافت. VCO2 و VO2 در طول آزمون با دستگاه تجزیه و تحلیل گازهای تنفسی اندازه گیری شد. از آزمون t مستقل برای بررسی اختلاف بین متغیرها در آزمون های صبح و عصر استفاده شد (سطح معناداری ۰۵/۰) . یافته های پژوهش نشان داد که اختلاف معناداری بین حداکثر اکسیداسیون چربی در تمرین صبح و عصر وجود ندارد (صبح ۱۳/۰± ۳۹/۰ ، عصر ۱۱/۰± ۴۴/۰ گرم در دقیقه ، ۰۵/۰ P> ). شدت متناسب با حداکثر اکسیداسیون چربی و زمان رسیدن به آن نیز در آزمون های صبح و عصر تفاوت معنی داری نداشت. با این حال میانگین شدت اکسیداسیون چربی در عصر بیشتر بود. در نهایت براساس نتایج پژوهش می توان گفت احتمالاً زمان تمرین در روز (صبح و عصر) بر سوخت و ساز سوبسترا هنگام فعالیت های ورزشی شدید تأثیر زیادی ندارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.